Bursa B.Şehir’ in Sultanları Olomouc’ta tur atıyor

Bursa’nın yeşil-beyazlı bayan voleybolcuları, bugün saat 18.00’de oynanacak mücadelede rakibini yenerek avantaj elde etmek istiyor. Bursa B.Şehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Avrupa CEV Challenge Cup üçüncü tur ilk karşılaşmasında bugün Çek Cumhuriyeti’nin SK UP Olomouc takımıyla karşı karşıya gelecek.

Palackeho Üniversitesi Salonu’nda TSİ ile 18.00’de oynanacak olan karşılaşmayı İtalya’dan Nunzio Caltabiano ile Hollanda’dan Helena Geldof ikilisi yönetecek.

Tarihinde ilk kez Avrupa Kupalarında üçüncü turda mücadele edecek olan Bursa Büyükşehir Belediyespor antrenörü Emin İmen bugünü karşılaşma için umutlu konuştu. İmen, “Ligin her zaman telafisi olabiliyor. Ancak Avrupa kupasının yok. O nedenle mücadelede tek düşüncemiz galibiyet. Bunu elde edebilmek, en azından puan alabilmek içinter dökeceğiz” derken Kaptan Seda Akyüz ise, “Takımımızın yarınki mücadelede Bursa’da rövanş için iyi sonuç alacağına ve turu Bursa’da geçeceğimize inancımız tam” şeklinde konuştu.

Bursa ekibinde, Trabzon’da yapılan antrenmanda sol ayak adelesinde yırtık başlangıcı tespit edilen pasör Seda Akyüz, tedavisi devam ettiği için yarın ki maçta forma giyemeyecek. Bu karşılaşmanın rövanşı ise 17 Aralık Çarşamba günü saat 18.00’de Bursa Cengiz Göllü Salonu’nda oynanacak.

İstanbul’dan Viyana’ya oradan da otobüsle maçın oynanacağı Olomouc kentine 3 saate yakın bir otobüs yolculuğu sonrasında TSİ 23.30’da gelen yeşil beyazlı bayanlarındün sabah yapacağı antrenman iptal edildi.

Voleybolcular, antrenmanın iptal edilmesi nedeniyle kentin tarihi yerlerini gezdiler. Büyükşehir tek çalışmasını akşamüzeri 17.00’de maçın oynanacağı Palackeho Üniversitesi Salonu’nda yaptı.


Haberi Paylaş

Comments are closed.