Transfer konusunda temaslarımız sürüyor

Bayanlar Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Çanakkale Belediyespor’un Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan, transfer konusunda temasta oldukları oyuncuların bulunduğunu ama sonucun daha sonra belli olacağını söyledi.

Güneşhan, Antrenör Üzeyir Özdurak ve Takım Kaptanı Romina Gueren Lamas ile kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, bu hafta sonu deplasmanda oynayacakları Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt müsabakasının çok önemli olduğunu bildirdi.

Bu maça da en iyi şekilde hazırlanıp salondan 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini belirten Güneşhan, “Daha sonra da Fenerbahçe Grundig maçına çıkıp o müsabakada da Çanakkalelilere güzel bir oyun seyrettirmek istiyoruz” dedi.

Güneşhan, takım olarak üzücü bir olay yaşadıklarını, Polonyalı smaçör Kasprzak Kinga’nın sakatlandığını ifade etti.

Takımda sakatlıklar olabildiğini dile getiren Güneşhan, şöyle konuştu: “Sonuçta bunlar sporun içinde var ama son derece form grafiğinin yükseldiği, çok şeyler beklediğimiz oyuncumuzun sakatlanması bizleri derinden üzdü. Kinga’nın yerine yine takımıza güç katacak, en az onun kadar güçlü, kuvvetli ve sportmen bir oyuncuyu transfer etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Temasta olduğumuz oyuncular var ama sonuç daha sonra belli olacak. Yerli bir oyuncu arayışımız da sürüyor. Sonuçta takımımız sahaya 6 kişi çıkıyor. Geride kalan arkadaşlarımız da son derece inandığımız, güvendiğimiz sporcularımız. Onlar da bu güveni boşa çıkarmayıp son maçta 3 puan kazandı.”

Lamas ise Kinga’nın sakatlığına çok üzüldüklerini belirtti. Sezonun ortasında en önemli oyunculardan birinin sakatlanmasının takım için kolay olmadığını anlatan Lamas, “Bu haftaki Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt maçı zor geçecek. Genç bir takım ve kaybedecekleri bir şey yok. Risk alacaklarını düşünüyorum. Bunun için dikkatli olmamız lazım” değerlendirmesinde bulundu.


Haberi Paylaş

Comments are closed.