Liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz

VakıfBank Voleybol Takımı Kaptanı Gözde Sonsırma, Kadınlar CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda 11 Aralık Perşembe günü oynayacakları Cannes maçına büyük önem verdiklerini söyledi.

Gözde Sonsırma, yaptığı açıklamada, İstanbul’da Cannes’la son derece çekişmeli bir maç yapacaklarını belirterek, “Cannes grubumuzun en güçlü takımlarından biri. Neredeyse her sene karşılaşıyoruz. Kolay geçen bir maçımız yok. Cannes maçına büyük önem veriyoruz ve rakibimizi ciddiye alıyoruz. Maça da iyi hazırlanıyoruz. Grupta lideriz ve liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz. Maçta elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu.

Tüm kulvarlarda zorlu maçlar yaptıklarını dile getiren milli oyuncu, “Bu sene hem Türkiye ligi hem de Şampiyonlar Ligi çok zor. Son derece güçlü rakiplerimiz var. Çekişmeli geçecek maçlar bizi bekliyor. İşimiz çok zor ama inşallah sezon sonunda Türkiye’ye yeni bir kupa getiririz” dedi.

“Galip ayrılırız”
VakıfBank’ın milli oyuncusu Naz Aydemir Akyol da gruptaki ilk iki maçlarını set vermeden kazandıklarını hatırlatarak, Cannes karşısında da bu istikrarlarını sürdürmek istediklerini kaydetti.

Cannes’ın grubun güçlü ekiplerinden biri olduğunu dile getiren Naz Aydemir Akyol, “Cannes her zaman iyi bir ekip olmuştur. Biz de iyi bir takımız. Kendi oyunumuzu sahaya yansıtırsak Cannes maçından galip ayrılacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Sezon sonunda Avrupa’dan bir kupa daha getirmek istediklerini belirten Akyol, “Hedefimiz Avrupa’da bir büyük başarıya daha imza atmak ve sezonu mutlu sonla tamamlamak. Umarım bu hedefimizi gerçekleştiririz” diye konuştu.


Haberi Paylaş

Comments are closed.