Kuğular lideri eli boş göndermek istiyor

Manisa’nın Turgutlu ilçesi hafta sonu 2. Lig A Grubunun 2 önemli takımının müsabakasına ev sahipliği yapacak. Bu müsabaka aynı zamanda da Manisa derbisi niteliğini de taşıyacak.

Voleybol bayanlar 2. Lig A grubunda lider durumda bulunan Salihli Belediyespor ile liderlik için mücadele eden Seramiksan Spor, Pazar günü Turgutlu 7 Eylül Kapalı Spor Salonunda karşılaşacak. Manisa derbisi niteliği taşıyan müsabaka ile ilgili olarak açıklamada bulunan Seramiksan Spor antrenörü İsmail Yengil, lideri puansız göndermek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve taraftarlara tam anlamı ile bir voleybol şöleni yaşatacağız şeklinde açıklamada bulundu.
Turgutlu 7 Eylül Kapalı Spor Salonunda günde çift idman yaparak zorlu müsabakanın hazırlıklarını sürdüren Seramiksan Spor’da morallerin oldukça yüksek olduğu gözlendi.

Antrenör İsmail Yengil “Hafta sonu kendi sahamızda gurubumuzda lider durumda bulunan Salihli Belediyespor’u ağırlayacağız. Aldığı sonuçlarla bu yeri bence hak etmiş durumdalar. Ama her takımın bir takım zafiyetleri vardır. Bizde Salihli takımının zafiyetlerinden ve bu zaaflarından faydalanmaya çalışacağız. Bu müsabakanın hazırlıklarına geçtiğimiz hafta başladık ve bu müsabaka için hazırlık yapıyoruz. Salihli iyi bir takım ama bizde iyi bir takımız. Salihli’yi kendi evimizde mutlaka yenmek istiyoruz. Seyircilerimizi bu maça özellikle bekliyoruz. Bu maçlarda onların desteği sporcularımızı ve bizleri maça daha fazla motive ediyor. Burada iyi ve güzel bir maç izletmeyi düşünüyoruz. Buradaki maç tam anlamıyla bir voleybol şöleni olacak. Amacımız Salihli Belediyespor’u yenerek 3 puanı hanemize yazdırmak ve liderle aramızda ki puan farkını azaltarak daha yukarıları çıkmayı hedefliyoruz” dedi.

Takım ikinci kaptanı Gülcan Tokmak “Turgutlu’ya bu sene ilk defa geliyorum. Bu Seramiksanspor’da ilk sezonum. Takım olarak git gide uyumumuz artıyor. Salihli maçı bizim için çok önemli. Bu hafta sonu Salihli’ye ligde ilk mağlubiyetini aldırmak istiyoruz. Bu maç play off yolunda çok önemli. Maçtan üç puan almak istiyoruz. İnşallah maçta başarılı oluruz” dedi.

Takımın başarılı oyuncularından Sabriye Gönülkırmaz ise “Takım olarak antrenmanlarımıza son sürat devam ediyoruz. Önümüzde çok önemli bir Salihli maçı var. Bu maçı da alarak play off yolunda önemli bir adım atmak istiyoruz. Bunun için çok yoğun ve çok iyi çalışıyoruz. Gerek teknik heyet olsun, gerek yöneticilerimiz olsun bize çok destek oluyor. Pazar günü oynayacağımız çok önemli maçta taraftarlarımızı da maçta görmek istiyoruz. Bütün Turgutlu halkını maçımıza davet ediyoruz” dedi.

Kamil TEKMEN / MANİSA


Haberi Paylaş

Comments are closed.