Rota Koleji, Gaziemir Belediyesi’ni ziyaret etti

Bayanlar Voleybol 2. Ligi’nde hedefini Play-Off olarak belirleyip emin adımlarla bu amacına ilerleyen Rota Koleji Voleybol Takımı, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’u makamında ziyaret etti. Ziyarete Rota Koleji Genel Müdürü Kadir Açıkbaşlar, Kulüp Başkanı İsmail Yavuz, Kulüp Müdürü Sibel Yavuz, Antrenör Ali Kamberoğlu, teknik heyet ve sporcular katıldı.

Gaziemir’de voleybolun gelişimine katkı sağlayıp ilçede bu spora olan ilgiyi bir hayli arttıran Rota Koleji’ne başarılar dileyen Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, “Galibiyetlerinizle gurur duyuyor, başarınızı destekliyoruz. Maçlarınıza mümkün olduğunca gelmeye çalışıyorum. İnşallah gelecek yıl 1. Lig’de bizleri temsil edeceksiniz, buna yürekten inanıyorum” dedi.

Rota Koleji Kulüp Başkanı İsmail Yavuz ise, “Gaziemir Belediyesi’nin bizlere verdiği destekle ligde her geçen yıl hedef çıtamızı yukarıya taşıyoruz. Sizleri maçlarda yanımızda görmek bizlere ayrıca manevi anlamda güç veriyor. Maçlarımızı Gaziemir’de oynayıp ilçe halkına voleybolu tanıtmak ve sevdirmeyi kendimize görev seçtik. Bu yolda da önemli adımlar attığımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Ziyaret sonrası Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, teknik heyet, voleybolcular ve kulüp yönetimiyle hatıra fotoğrafı çektirdi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.