Halkbank’ta oyuncular inançlı ve iddialı

14 Aralık’ta Fenerbahçe ile Ankara’da puan mücadelesine çıkacak Halkbank Erkek Voleybol Takımında hazırlıklar bütün hızıyla devam ediyor.

Fenerbahçe maçının öneminin bilincinde olarak çalışan başkent ekibinde oyuncular oldukça iddialı ve inançlı.

Takımın deneyimli oyuncularından Can Ayvazoğlu, Fenerbahçe’nin puan sıralamasındaki yeri ve aradaki puan farkını düşünmediklerini ifade ederek, “Bence rakibimiz iyi bir takım ve önemli silahlara sahip. Fakat elbette lider Halkbank’ın bunları durduracak planları, dünya ölçeğinde oyuncuları var. İyi bir maç olacak. Biz kazanmak istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz. Yeter ki, seyircimiz yanımızda olsun” dedi.

Halkbank Erkek Voleybol Takımı pasörlerinden Mikka Esko da üç kulvarda başarıyla yürüyen takımın Fenerbahçe’yi de yenerek ilerleyişini devam ettireceğine inandığını söyledi.

Genç Abdullah Çam, bu sezon Halkbank kadrosu içinde büyük heyecanlar yaşadığını dile getirerek, “Bu maç da heyecan serisinin devamı, kazanarak heyecanı mutluluğa dönüştürmek istiyoruz” dedi.

Yeni transfer Turgay Doğan şunları söyledi: “Onları buradan puansız göndermek için elimizden geleni yapacağız. Hedefimiz, her zamanki gibi 3 puan. 3 puanı hanemize yazdırıp, takipçimizle aramızdaki farkın kapanmasına izin vermeyeceğiz.”

Çağlar Aksoylu yoğun tempodan kurtulup hafta içinde antrenman yapma fırsatı bulduklarını, maça iyi hazırlandıklarını ve galibiyet istediklerini ifade etti.

Takımın genç isimlerinden Gökhan Çatal da “Sezon başından bu yana iyi çalıştık ve emeklerimizin karşılığını aldık. Şimdi de ağır bir tempoda hazırlanıyoruz. Amacımız haftayı 3 puanla kapatmak” diyerek görüş belirtti.


Haberi Paylaş

Comments are closed.