Vakıfbank set vermedi

Bayanlar Voleybol Ligi’nin lideri VakıfBank, 10. haftada kendi evinde Galatasaray DAIKIN ile karşılaştı. Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanan mücadelede sarı-siyahlılar rakibini 3-0 geçti ve Bayanlar Voleybol Ligi’ndeki üst üste 8. galibiyetini aldı.

Galatasaray karşısında müsabakaya Gözde, Kübra, Sheilla, Vasileva, Rasic, Naz – Gizem Örge (L) ilk altısı ile başlayan son iki sezonun lig şampiyonu VakıfBank, mücadelenin ilk setini 25-18 üstün tamamladı. Sarı-siyahlılar rakibi karşısında çekişmeli geçen ikinci seti de 29-27 aldı ve setlerde 2-0’ı buldu. VakıfBank, son seti de 31-29 kazanarak karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

VakıfBank’ın karşılaşma boyunca en skorer oyuncuları 15’er sayı ile Sheilla Castro, Milena Rasic ve Elitsa Vasileva oldu.

VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti Galatasaray derbisi sonrası, “Hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde aldığımız mağlubiyetin ardından, reaksiyon gösterebilmek adına önemli bir karşılaşmaydı. Galatasaray da ligin en iyi takımlarından biri, zor bir maç olacağını biliyorduk. Kazandığımız için mutluyuz. Bugün bloklarımız bizi kurtardı ancak daha iyi hücum etmemiz gerekiyor. Bunun için de daha çok çalışacağız” dedi.

VakıfBank’ta galibiyet sonrası konuşan Güldeniz Önal, “Yılın son derbisini oynadık. Galatasaray iyi bir takım oyunu oynuyor. Gençler ve tecrübeli oyunculardan oluşan bir takım. Son set gerçekten çok çekişmeli geçti, onları da mücadelelerinden dolayı tebrik ederim. İlk yarının bitimine bir maçımız kaldı. Yeni yılda da serimizi devam ettirmek istiyoruz” dedi.

İstatistik…

VAKIFBANK- GALATASARAY DAIKIN:3-0

SALON: TVF Burhan Felek

HAKEMLER: Ramazan Demiröz- Mehmet Gül

VAKIFBANK: Gözde (9), Kübra (7), Sheilla (15), Vasileva (15), Milena (15), Naz (1), Hatice (L), Ceren (2), Güldeniz (5), Çağla (-)

GALATASARAY DAIKIN: Gamze (1), Bosetti (14), Aslı (7), Centoni (13), Meijners (10), Melis (7), Nihan (L), Nursevil (-), Ezgi (-), Bihter (-),

SETLER: 25-18, 29-27, 31-29

SÜRE: 101 Dk. (27-36-38)


Haberi Paylaş

Comments are closed.