Rota Koleji Arkas’ı ezberliyor

Bayanlar Voleybol 2. Ligi A Grubu’nda 10. haftayı maç yapmadan geçen ve ligin ilk yarısını kendi seyircisi önündeki Arkasspor maçıyla kapatacak olan Rota Koleji bu kritik derbinin hazırlıklarını sürdürüyor.

Bir puan ve bir basamak altında ilk yarının son haftasına 6. sırada giren Arkasspor’u oyuncularına ezberleten Antrenör Ali Kamberoğlu, yeni yılın son maçından galibiyet bekliyor.

İkinci yarıya maksimum puanla girmeleri gerektiğini belirten Kamberoğlu, “İkinci yarı çok çetin geçecek. Bu yüzden Arkasspor’u yenip puanımızı 21’e yükseltmemiz gerekiyor. Oyuncularıma rakibi ezberletip en az hatayla sahadan istediğimiz sonuçla ayrılmak istiyoruz” dedi.

Rota Koleji Kulüp Başkanı İsmail Yavuz ise 2014 yılının Gaziemir Spor Salonu’ndaki son maçına çıkacaklarını belirterek destek istedi. Her zaman olduğu gibi dost kulüpleri Arkasspor’u kendi salonlarında en iyi şekilde ağırlayacaklarını belirten Yavuz, “Bir yılın daha sonuna geliyoruz ve devre arası tatiline mutlu çıkmak istiyoruz. Bu yüzden Arkasspor’u yenerek ligin ilk yarısını galibiyetle sonlandırma niyetindeyiz. Ancak sonuç ne olursa olsun dost kulübümüz Arkasspor’u salonda alkışlarla karşılayıp yine alkışlarla göndereceğiz. Çünkü sonuçlar geçici, dostluklar ebedidir. Taraftarlarımı bu güzel maçta yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

TARİH: 21 Aralık 2014 Pazar
RAKİP: Arkasspor
SALON: Gaziemir Spor Salonu
SAAT: 14.00


Haberi Paylaş

Comments are closed.