Halkbank hedefe yürüyor

Şampiyonlar Ligi, grubunda oynadığı dördüncü maçta üst üste üçüncü galibiyetini alan Halkbank, bu kulvarda da hedefine emin adımlarla yürüyor.

Belçika’nın Noliko Maaseik takımını Ankara’da yendikten sonra Fransa’nın Tours ekibini hem dışarıda hem içeride deviren başkent ekibinde hedef grup birinciliği.

G Grubunda 4.maçlar sonunda oluşan puan durumu şöyle:

Takımlar

O

G

M

P

Sir Safety PERUGIA

4

4

0

11

Halkbank ANKARA

4

3

1

9

Noliko MAASEIK

4

1

3

2

TOURS VB

4

0

4

2

Halkbank’ın hedefinin her zaman en iyisi olduğunu dile getiren Antrenör Lorenzo Bernardi şunları söyledi: “Şu anda 9 puanla ikinci sırada bulunuyoruz. Burası bizim gerçek yerimiz değil. Grup etabı bittiğinde ilk sırada olmak istiyoruz ve başaracağız. Takımımız her geçen gün daha çok uyum sağlıyor. Şu anda Türkiye Liginde lider, Türkiye Kupasında çeyrek finalde ve Şampiyonlar Liginde emin adımlarla yürüyen bir ekibiz. Çok daha iyi olacak ve sonunda bu camianın yüzünü güldüreceğiz.”

Gücümüzü gösterdik
Takım kaptanı Nuri Şahin de Şampiyonlar Liginde önemli bir engeli aştıklarını ifade etti. Sahada gösterdikleri mücadele nedeniyle arkadaylarını kutlayan Şahin, kısa süreli bir durgunluk yaşadıklarını hatırlatarak, “İşte bizim farkımız burada ortaya çıkıyor. Sporun içinde bulunan bu durumlarda takım olarak silkiniyoruz. Tours maçında da böyle oldu ve gerçek gücümüzü herkese gösterdik. Bizi çok daha iyi günler bekliyor” diye konuştu.


Haberi Paylaş

Comments are closed.