Kazan Belediye Spor lideri devirdi

Türkiye Bayanlar Voleybol 2.Ligi B Grubu’nda; antrenör Ali Cenk TORTUM ve yardımcı antrenör Koray YARDIMCI yönetimindeki Kazan Belediyespor Bayan Voleybol Takımı lider Bolu Belediyespor takımını da 3-1 yenerek, üst üste 5. galibiyetini aldı.

B Grubu’nun iddalı takımlarından Ovanın Sultanları ilk devrenin son haftasında Kazan Spor Salonu’nda Bolu Belediyespor’u konuk etti. Mavi-beyazlı ekip konuk ettiği Bolu Belediyespor’u setlerde 25-18, 18-25, 25-18 ve 27-25 lik skorlarla yenerek karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

Ali Cenk TORTUM yapılan söyleşide “Takımımızın ilk yarı müsabakalarını lider Bolu Belediyespor galibiyeti ile bitirdiği için çok mutluyuz. Sene başında belirlenen play-off hedefi doğrultusunda birçok yeni oyuncu transfer ettik ve takımımız iskeleti büyük değişimlere uğradı. Bu değişimle ortaya çıkan eksiklikler neticesinde bazı müsabakalardan mağlup ayrıldık. Bu mağlubiyetler sonrasında bize destek verenler olduğu gibi; bana ve takımıma inanmayanlar da oldu. Biz ise yaşanan olumsuzluklara rağmen çalışmaya devam ettik ve çok önemli seri galibiyetler aldık.
Ben Bolu galibiyetini; Kazan Voleybolu’nun kurulumuna ve gelişmesine imkan sağlayan Belediye Başkanımız Sayın Lokman ERTÜRK başta olmak üzere, Kulüp Başkanımız Hüseyin YÜCE ve Voleybol Şube Sorumlumuz Nuh AKBAL’ a armağan ediyorum.
İnşallah Kazan Belediyespor Takımı; oyuncular, antrenör, taraftar ve yöneticileriyle birlik olarak 2014-2015 TVF 2.Ligi Play-Off Gruplarına adını yazdıracaktır.“ dedi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.