VakıfBank’ın Gençleri de zirvede

Son Türkiye Şampiyonu VakıfBank Genç Takımı, Ankara’da devam eden Türkiye Gençler Ligi Birinci Etap müsabakalarında oynadığı üç maçı da set vermeden kazanarak zirveye yerleşti.

Turnuvanın ilk gününde Trabzon İdmanocağı’nı, ikinci gününde de Sarıyer Belediyesi’ni 3-0 mağlup eden sarı-siyahlılar, Fenerbahçe mücadelesini de 25-12, 25-18 ve 25-15’lik setlerle 3-0 kazandı.

Ankara Başkent Voleybol Salonu’nda oynanan mücadelede VakıfBank adına günün en skorer ismi 14 sayı ile Pelin Aroğuz oldu.

VakıfBank Genç Takımı, geçen yıl kazandığı şampiyonluğun ardından bu yıl da iddiasını ortaya koydu. Fenerbahçe karşısında pasör Sıla Çalışkan, köşe oyuncuları Tuğba Şenoğlu ve Zehra Güneş, pasör çaprazı Pelin Aroğuz, orta oyuncular Ahsen Baş ve Zehra Tönge ile libero Ayça Aykaç ile mücadeleye başlayan VakıfBank’ta skor dağılımı ise şu şekilde oluştu:
Pelin Aroğuz: 14
Tuğba Şenoğlu: 12
Ahsen Baş: 5
Zehra Tönge: 5
Zehra Güneş: 4
Buket Gülübay: 4
Sıla Çalışkan: 4
Ezgi Abanoz: 4
Aslı Ertek: 1
Aybüke Kocabıyık: 1
Derya Cebecioğlu: 1

1996 ve üzeri doğumlu oyunculardan oluşan VakıfBank Genç Takımı, Türkiye Gençler Ligi Birinci Etap maçlarında 27 Aralık’ta İlbank ve 28 Aralık’ta Yeşilyurt ile Ankara Başkent Voleybol Salonu’nda karşılaşacak.


Haberi Paylaş

Comments are closed.