Nemer İnegöl’de

Türkiye Erkekler Voleybol 1’inci Ligi’nde mücadele eden ve yabancı oyuncular ile uyum sorunu çeken İnegöl Belediyespor, Brezilyalı smaçör Ashley de Menezes Tanios Nemer ile sözleşme imzaladı.

İnegöl Belediyesi binasında gerçekleşen imza töreninden konuşan İnegöl Belediyesi ve İnegöl Belediyespor başkanı Alinur Aktaş hedeflerinin önümüzdeki yıl Avrupa’da oynamak olduğunu ifade ederek, şöyle dedi: “İnegöl’ün ismini sadece futbolda, mobilyada, köftede değil voleybol sporunda da Avrupa ve Dünya satında duyurmak gibi bir hedefimiz var. Kübalılarla yaşadığımız sıkıntıları biliyorsunuz. 1980 doğumlu Ashlei Nemer’la anlaştık. Ashlei gerçekten kariyeri çok zengin bir sporcu. 2009-2011 yıllarında da Galatasaray’da 2 sezon oynamış arkadaşımız. Yani Türkiye liginin de yabancı değil. Brezilya, Rusya, İtalya, Almanya, Romanya, Polonya Süper Liginde oynamış. Nemer Romanya’da oynarken, Challenge Kupasında en skorer oyuncu seçilmiş.”

1 YABANCI DAHA ALINACAK
Bir yabancı oyuncu daha tansfer etmeyi planladıklarını belirten Aktaş, “3’üncü yabancı transferimiz daha olacak. Biz federasyon nezdinde ve Uluslararası Voleybol Federasyonuna (FIVB) nezdinde şikayetlerimizi de yaptık. Tabiî ki mevcut oyuncularımız artı Ashlei Nemer ve yeni gelecek olan 3’üncü yabancı oyuncumuzla beraber 2’nci yarıda iyi bir performans sergileyip, ilk 8 arasında yer almayı çok arzu ediyoruz ama en azından düşmeyle alakalı korku yaşamak istemiyoruz” diye konuştu.

Yapılan açıklamar sonrası Ashley de Menezes Tanios Nemer ile yarım sezonluk sözleşme imzalandı.


Haberi Paylaş

Comments are closed.