Hopa’da kurumlararası voleybol turnuvası başladı

Hopa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından ilçede Voleybol Turnuvası düzenlendi.

İlçe Müdürü İlhan Şenlik kurum olarak salonlarında değişik branşlarda etkinliklere ara vermeden devam ettiklerini, bunlardan biri olan Voleybol Turnuvasını organize etmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

İlhan Şenlik turnuvaya 16 takımın oluşturulan 4 grupta karşılaşacağını ifade ederek “her takım gruplarında 3’er karşılaşma yapacak. Gruplarından çıkmayı başaran takımlar çeyrek final, yarı final ve son olarak final karşılaşması oynayacaklar. Turnuvamıza katılan tüm kurumlara ve takımlara gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyorum. Centilmenlik içinde geçeceğine yürekten inandığım turnuvamıza katılan tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

TURNUVAYA KATILAN TAKIMLAR
A GRUBUNDA: HOPAPORT-Hopa Belediyesi- Esnaf ve Sanatkârlar Odası- Black-sea Fitness
B GRUBUNDA: Hopa MEB-1, Hopa MEB-2, Komagenespor-Karadeniz Ortaokulu
C GRUBU: Hopa Termik Santral-Hopa Hastane-SOSOSpor-Vakıfbank
D GRUBU: Kemalpaşa Hudut spor-Hopa İlçe Emniyet-Hopa İlçe Müftülüğü-Güven Gümrükleme

HOPAPORT VE TERMİK İLK KARŞILAŞMALARINDA GALİP GELDİLER Turnuva HOPAPORT ve Hopa Belediye arasında oynanan ilk karşılaşma ile başladı. HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer’inde takımın desteklemek için geldiği Hopa Kapalı spor salonunda taraftarlarda takımlarını yalnız bırakmadılar. HOPAPORT ekibi Voleybol üstadı İbrahim Dağıstanlı’nın bulunduğu Oğuz Çapkınoğlu, Deniz Dağıstanlı, İsmail Temelkaya-Duygu Şeşen, Esat Kapucu, Halim Tolga Ciner, Özcan Kara, Ali Ekmekçi, Barış Altunkaya, Mehtap Temelkaya ve Türkan Albayrak’dan oluşan kadro ile sahada yerini aldı. Hopa Belediye sporda Resul, Erdinç, Gökhan, Yücel, Çetin, Ceyhun, Ufuk, Şenol, Dinçer ve Deniz ile sahaya çıktı. Karşılaşma 25-17,26-24 v3 25-16’lık setlerle HOPAPORT’un 3-0 galip gelmesi ile sona erdi. İkinci karşılaşmada C grubunun güçlü takımı Termik Santral spor Hastane sporu 3-1’lik skorla geçmesini bildi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.