Hatalarını 2. yarı telafi edecek

Sezona Play-Off hedefi ile başlayan ve ilk yarıda aldığı şanssız mağlubiyetler sonrasında 23 puan hedefine ulaşamayan Seramiksan Spor’da umutlar sezonun 2. yarısına kaldı.

3 günlük aradan sonra ikinci yarı hazırlıklarına başlayan Seramiksan Spor’da amaç ilk yarıdaki hatalarını telafi ederek taraftarlara güzel müsabakalar izletmek ve sezon başında koydukları play off hedefine ulaşmak.

Antrenör İsmail Yengil ve teknik ekibi nezaretinde Turgutlu 7 Eylül Kapalı Spor Salonunda çalışmalarına başlayan filenin kuğuları yaklaşık 17 günlük arayı günde çift idman yaparak geçirecek ve özel hazırlık müsabakaları yapacak.

Takım olarak gurupta bulundukları yerden dolayı memnun olmadıklarını belirten Seramiksan Spor antrenörü İsmail Yengil, hem taraftarlardan hemde Turgutlululardan kendilerine yaşattıkları üzüntü nedeni ile özür diledi ve 2. Yarıda bu hatalarını telafi edeceklerini bildirdi.

LİGDE BULUNDUĞUMUZ YERDEN MEMNUN DEĞİLİZ
Yengil yaptığı açıklamada “Öncelikle şuanda bulunduğumuz yerden hiç memnun değiliz. Hem benim, hem teknik kadromuz, hem de takımımız için birinci devreyi 4 mağlubiyetle kapatmak çok büyük bir sürpriz oldu. Hedefimiz 23 puandı ve bunun bir altı yada üstü olabilir diye düşünüyorduk. 22 puana ulaşmış olsaydık ligde şuanda 3’ncü yada 4’ncü olacaktık. Maalesef ki 19 puanda kaldık. Takımların arasındaki puan farkları çok düşük. İkinci devrenin ilk 2 haftası galibiyet aldığımız zaman tekrardan üst sıralara çıkma şansımız var. Bulunduğumuz yerden kesinlikle mutlu değiliz. Komik hatalarla setler verdik ve bu hataları yaptık. Bunlar mazeret değil tabi ki de. Üzerimizde bir ağırlık var ve bu ağırlığı üzerimizden kaldırdığımızda bizim için güzel günler başlayacak” dedi.

İYİ BİR TAKIMIZ
Yengil “Sporcularımızla yaptığımız konuşmada 10 maçta 10 galibiyet alacak bir takım olduğumuzu söyledim. Kaliteli bir takımız. Bunun anlamı 10 maçın 10’unda kazanacağız şeklinde anlaşılmasın bu sadece yapabileceğimiz bir şey. Geçen seneki takımımızla bu yıl ki takımımız kıyaslanıyor zaman zaman. Bunu bizde kıyaslıyoruz. Geçen sene beklentilerin üzerine çıktık. Geçtiğimiz yıl ilk yarı 3 mağlubiyet almıştık. Bu sene ise geçen seneye göre 1 mağlubiyet fazlalığımız var ve buda bizi çok rahatsız ediyor. Geçen seneye göre çok iyi bir takımız. Bulunduğumuz yerden bir an önce kurtulup ilk 4 içinde yer almak istiyoruz. Kesinlikle play off’lara kalmak için çalışacağız ve play off’larda da iyi işler başaracağız. İlk yarı yaşattığımız bu üzüntü için tüm Turgutlululardan özür dileriz” dedi.

Kamil TEKMEN / MANİSA


Haberi Paylaş

Comments are closed.