Halkbank sporun devleri arasında

Spor&Spor Dergisi tarafından düzenlenen ‘Sporun Devleri Buluşuyor Ödül Gecesi’ Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın katılımlarıyla gerçekleştirdi. Ödül gecesinde spor, sanat ve iş dünyasından bir çok tanınmış sima da hazır bulundu. Halkbank Erkek Voleybol Takımı, “Yılın Takımı” ödülüne layık görüldü. Halkbank Erkek Voleybol Takımı’nın ödülünü, Kulüp Başkanı Selahattin Süleymanoğlu AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir’in elinden aldı.

Birlik beraberlik içindeyiz
Törende konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Bakan Çağatay Kılıç, program kapsamında spor ailesinin bir araya geldiğini ve söz konusu ortamın birlik ve beraberliği içerisinde bulundurduğunu ifade etti. Bakan Kılıç, spor ülkesi olma yolunda hızla ilerlendiğini, son yıllarda ülkemizde önemli spor organizasyonlarına ev sahipliği yapıldığına işaret ederek “Ev sahipliği noktasında göstermiş olduğumuz başarı, her organizasyonu yapabileceğimizi gösterdi” şeklinde konuştu.

Ödüller sahiplerini buldu
Ödül töreninde yılın en başarılı 12 sporcusu olarak belirlenen Yusuf Dikeç, Nazmiye Muslu, Taha Akgül, Serap Özçelik, Münevvere Yıldız, Elif Akyüz, Busenaz Sürmeli, Öznur Yılmazer, Ayşenur Çoban, Dilara Lokmanhekim, Büşra Gör ve Duygu Turan’a ödüllerini Bakan Çağatay Kılıç verdi.

Yılın spor kulüpleri olarak Halkbank Erkek Voleybol Takımı, Galatasaray Odeabank Bayan Basketbol Takımı, Bahçelievler Belediyesi Bilardo Takımı yılın takımları seçilirken, Ekrem Memnun yılın antrenörü, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel ise yılın spor adamı seçildi. Halkbank Erkek Voleybol Takımı’nın ödülünü AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, Kulüp Başkanı Selahattin Süleymanoğlu’na verirken, Tayfun Taşdemir, Adnan Yüksel, Lütfi Çenet ve Naci Çoklu’dan oluşan Bahçelievler Spor Kulübü de ödülünü Kaşdemir’in elinden aldı. Yılın takımı ve yılın antrenörü ödüllerini ise Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ’dan aldı. Yılın spor adamı seçilen Turgay Demirel’e ise ödülünü AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Domaç verdi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.