Galatasaray Daikin Volero Zurih’e yenildi

Tüm takımların turnuvada program doğrultusunda ilk gün veya ikinci gün iki maç oynamak durumunda kaldığı Top Volley International turnuvasında, B Grubu ikincisi olan Galatasaray Daikin, A Grubu birincisi Volero Zürich’le yarı finalde karşılaştı.

Maça Gamze, Centoni, Bosetti, Meijners, Aslı, Özgenur ve libero Nihan’dan oluşan ilk altı ile başlayan Galatasaray Daikin ilk teknik molaya 7-8 önde girdi. İkinci teknik molayı 16-15 önde giren Volero Zurih olurken setl 19-19’a kadar karşılıklı sayılarla devam etti. Volero’nun köşeden hücumlarını durduramayan sarı-kırmızılılar seti 25-22 kaybetti.

İkinci sete başa baş bir mücadele ile başlasa da ilk teknik molaya 8-4 Volero önde girdi. Oluşan farkı Meijners’in hücumuyla ertimeye başlayan sarı-kırmızılılar ikinci teknik molaya 16-12 önde girdi. 20-20’de durum durum eşitlenirken Volero seti
25-22 kazandı.

Etkili servisler atan ve blok yüzdesini yükselten Volero karşısında üçüncü sete Galatasaray Daikin 7-0’lık bir seri yakaladı. Setin ilk teknik molasına 8-2 önde giren Volero, ikinci teknik molaya da 16-9 önde girdi. Toparlanamayan Galatasaray bu seti de 25-20, maçı da 3-0 kazanarak finale yükseldi.

Galatasaray Daikin yarın TSİ 17.30’da turnuvanın 3.-4.’lük maçına çıkacak.

Galatasaray’ın rakibi, bu akşam TSİ 22.00’de oynanacak yarı final maçının kaybedeni olacak.

Galatasaray günün ilk maçında Cannes’a 3-0 mağlup olmuştu.


Haberi Paylaş

Comments are closed.