Voleybolculardan yeni yıl mesajları

Hepinize mutlu yıllar. Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktık. 2014’u sizler için derlediğimiz yeni yıl mesajları ile uğurluyoruz. Hepinize kucak dolusu sevgiler. 2015te buluşmak üzere…

İşte Bayanlar ve Erkekler Liginde yer alan bazı oyuncularımızın yeni yıl mesajları:

Gökhan Gökgöz-Hakkı Çapkınoğlu (Arkas Spor)-Burak Mert (İstanbul BBSK)-Fikri Ağan (Arkas Spor spor okulu antrenörü) : Yeni yılın bütün voleybol camiasına ve sporcu arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz. Sakatlıksız, sağlıklı ve huzurlu bir yıl olması dileğiyle.

Esra Gümüş Kırıcı (Eczacıbaşı VitrA)-Mustafa Kırıcı (Beşiktaş): 2015 yılı ailemize sağlık ve mutluluk, ülkemize ferah günler, dünyaya huzur ve barış getirsin. Her şeyin gönlünüzce olacağı ve bütün hayallerinizin gerçekleşeceği bir yıl dileriz. Sevgi ile kalın:)

Ali Çayır (Palandöken Belediye) : Sağlık mutluluk, başarı dolu iyi bir yıl dileğiyle.

Gülden Kayalar Kuzubaşıoğlu (Eczacıbaşı VitrA) : 2015 yılının herkese sağlık, mutluluk, huzur ve bol başarı getirmesini diliyorum. 2015 en güzel yılımız olsun inşallah.

Meryem Boz (Bursa Büyükşehir Belediye) : 2015 yılı keyifli, sevgi dolu, sağlıklı, başarılı bir yıl olması dileğiyle. Herkese mutlu yıllar 🙂

Ersin Durgut (İnegöl Belediye) :Yeni yılınız baldan tatlı, kelebek gibi kanatlı, katlı, yatlı, facebook, instagram “like”lı, haftada üç gün ızgara kabaklı, ama birkaç gün de şaraplı, geçen yıldan havalı, kışın kayakta, yazın plajda, seyahati bol, geri dönmesi zor, geliri giderinden fazla, dolu dolu sazla cazla, streslere kapalı, pamuklara sarılı, uçuşları milli, etekleri zilli, acısı sadece yediğiniz biberde, tatlısı sağlıkla uyandığınız her günde, kilonuz kararında, ruh sağlığınız ayarında, sevdiklerinizle birlikte, kem gözlerden uzak olsun… Tek derdiniz çok gülmekten bayılmak, para saymaktan yorulmak olsun! Mutlu Yıllar.

Pelin Çelik Emniyetli (Beşiktaş) : Aşk dolu, para dolu, huzur dolu, sevdiklerimizle çoğalarak 🙂 yaşadığımız bir 2015 diliyoruz herkese emniyetli ailesi olarak.

Melis Gürkaynak (Galatasaray Daikin) : Tüm voleybol camiasının yeni yılını kutlar, daha başarılı, bol kupalı ve herkese uğurlu gelecek, şans getirecek bir yıl dilerim 🙂

Zeynep Seda Eryüz (Bursa Büyükşehir Belediyesi) : Yeni yılda tüm voleybolseverlere ve camiamıza sağlık, mutluluk ve güzellikler diliyorum. Herkesin dileklerine ve emeklerinin sonucuna ulaştığı bir yıl olsun. Bol çekişmeli, hak edenin kazandığı, çok seyircili maçlar bizi beklesin inşallah. Sevgiler…

Ali Samet İçmeğiz (Tokat Belediye Plevne) : Yeni yılın herkese sağlık, mutluluk, huzur, başarı getirmesi dileğiyle musmutlu yıllar dileriz ☺

Ece Hocaoğlu (Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt) : 2015 yılı voleybol ailemize ve ülkemize barış, sağlık, huzur, mutluluk getirsin. Tüm voleybol ailesine sakatlıksız, bol başarılı bir sene diliyorum. Herkese sevdikleriyle birlikte nice seneler☺

Nuri Şahin (Halkbank) : Şahin ailesi olarak bütün spor camiasının yeni yılını kutlar sağlık ve mutluluklar dileriz.

Gizem Giraygil (Nilüfer Belediye) : Voleybol dolu, sağlıklı, başarılı bir yıl diliyorum.

Necla Esepaşa (İdmanocağı) : Yeni yılın ülkemize ve camiamıza sağduyu, sevgi, sağlık, mutluluk dolu günler getirmesini diliyorum. İyi seneler.

Buse Kayacan (Nilüfer Belediye) : Tüm voleybol camiasının yeni yılını kutluyorum, herkese mutlu yıllar dilerim.

Ergül Avcı (İdmanocağı) : Yeni yılın bütün herkese mutluluk, başarılı, sağlıklı ve gülücüklerle geçmesini diliyorum. İyi seneler.

Selime İlyasoğlu Hot (Beşiktaş): Herkesin yeni yılı kutlu olsun. 2015 yılı Beşiktaş için öncelikle sağlıklı, sakatlıksız sonra ilk yarıya göre bol galibiyetli ve huzurlu geçsin.

Özge Kırdar Çemberci (Tauron Banimex MKS Dabrowa Górnicza): Herkese yeni yılda sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum. Ocak ayında Galatasaray’la İstanbul’da CEV Cup maçını oynayacağız. Yeni yılın ilk hedefi bir dahaki tura geçmek. Ligde ve kupada mutlaka madalya kazanmak istiyorum. Herkese sakatlıksız başarı dolu sezonlar.

Şeyma Ercan (Eczacıbaşı VitrA): 2015 yılının herkes için sağlıklı mutlu huzurlu ve başarılı geçmesini diliyorum. Umarım Eczacıbaşı olarak da 2015 yılında mücadele ettiğimiz tüm kulvarlarda kulübümüzün adına yakışır şekilde başarılı oluruz:)

Nihan Güneyligil (Galatasaray Daikin): Yeni yılın öncelikle sağlık sonra huzur, başarı ve mutlulukla dolu bir yıl olmasını dahası herkesin gönlünden ne geçiyorsa gerçek olmasını diliyorum. 2014’te ne eksik kaldıysa 2015’te tamamlansın.

Galatasaray Daikin olarak 2015 yılında CEV Kupası, Türkiye Kupası ve Türkiye Ligi olmak üzere üç ayrı kulvarda var gücümüzle çalışarak bu üç kupa yolunda da formamıza camiamıza yakışır savaş vermek ilk hedefimiz!!! Tüm sporcu arkadaşlarıma sakatlıksız güzel bir yıl diliyorum.

Hazal Selin Uygur (Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt): En başında herkese sevdikleriyle beraber mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum. 2014’te planlayıp yapamadığımız her şeyi gerçekleştirebileceğimiz bir yıl olsun 2015. Paylaşımlarımız sevincimiz neşemiz artsın ve yeni yıl herkese bolluğuyla bereketiyle gelsin. Pozitifliğimiz ve yaşam enerjimiz gün geçtikçe artsın. Bu yıl geçmiş yılları aratmayacak güzellikte olsun.


Haberi Paylaş

Comments are closed.