Halkbank’ın geleceği parlak

Türkiye erkekler, bayanlar ve plaj voleybolu liglerinde yarışan Halkbank, üstyapılarındaki başarıların yanı sıra, altyapıya da büyük önem veriyor.

Gelecekte, takım kadrosularını büyük oranda altyapılarından yetiştirdiği oyunculardan oluşturmak isteyen başkent ekibinde hem erkek hem bayan altyapılar için hummalı bir çalışma yürütülüyor.

Bayan takımı için yaş gruplarından A Takım’a oyuncu vermede Türkiye’nin en başarılı kulüplerinden biri olan Halkbank, profesyonel bir eğitmen kadrosuyla çalışıyor.

Değişik yaş gruplarından yaklaşık 120 oyuncuyu geleceğe hazırladıklarını dile getiren Bayan Takım Antrenörü Cengiz Akarçeşme, “Hafta sonları salonumuzda geleceğimizi oluşturacak yıldız adaylarıyla bir araya geliyoruz. Oldukça heyecanlandırıcı bir durum. Antrenörlerimizden aldığımız raporlar umut verici. Yaşları ilerledikçe, bu çocuklarımıza oyun felsefemizi benimstecek ve Halkbank ruhuna, disiplinine yakışan başarılı bir takımlar oluşturcağız. Öncelikli hedefimiz bu. Burada bizimle işbirliği yapan herkese, özellikle de ailelerimize çok teşekkür ediyoruz. Halkbank’ın geleceği parlak” diyerek görüşlerini açıkladı.


Haberi Paylaş

Comments are closed.