Fenerbahçeli oyuncular Nantes maçını yorumladı

Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Takımının yıldız oyuncuları Meliha İslamoğlu, Yeun Koung Kim ve Christiana Bauer, Nantes VB maçı ve ikinci yarı hazırlıklarını tamamladıklarını söylediler.

Kadınlar CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi B Grubunda bulunan Fenerbahçe, ilk maçında Romanya’nın Stiinta Bacau takımını deplasmanda 3-0, ikinci maçında konuk ettiği Azerbaycan ekibi Azeryol Bakü’yü de 3-1 ve üçüncü hafta maçında konuk olduğu Fransa ekibi Nantes’i 3-0 mağlup ederek 9 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Takımı 14 Ocak Çarşamba günü Nantes VB’yi konuk edecek.

Maçın hazırlıklarını tamamlayan temsilcimizde Yeun Koung Kim, Christina Bauer ve Meliha İslamoğlu resmi internet sitesine açıklamalarda bulundular.

Meliha İsmailoğlu: “İkinci yarı hazırlıklarını tamamladık”
“İkinci yarı hazırlıklarını tamamladık. Şampiyonlar Ligi maçını da kazanıp iki haftalık aradan sonra iyi bir başlangıçla 4’te 4 yapmak istiyoruz.”

Yeun Koung Kim: “Nantes maçını kazanarak Şampiyonlar Ligi’ndeki yolumuza devam etmek istiyoruz”
“İkinci yarı için çok yoğun tempoda çalıştık. İyi hazırlandık. Nantes VB maçını kazanarak Şampiyonlar Ligi’ndeki yolumuza devam etmek istiyoruz.”

Christiana Bauer: “İyi bir hazırlık süreci geçirdik”
“Yarın zor bir maça çıkacağız. Ev sahibi olmanın avantajını da kullanarak kazanmak istiyoruz. İyi bir hazırlık süreci geçirdik. Ben ve takımım yarınki maç için çok hazırız.”


Haberi Paylaş

Comments are closed.