Rotalarını belirleyecekleri güne hazırlanıyorlar

Voleybolda, sezonun 2. yarısına iyi bir başlangıç yapan Seramiksan Spor’da hafta sonu karşılaşacakları gurubun iddialı müsabakalarından Rota Koleji hazırlıkları sürüyor.

Çalışmalar ve zorlu müsabaka hakkında açıklamada bulunan antrenör İsmail Yengil “Ligin ilk üç haftasına biz çok önem veriyoruz. Üç hafta da alacağımız 8 yada 9 puanla play off yolunda büyük bir avantaj elde edeceğimizi düşünüyorum” dedi.

Turgutlu Belediyesi 7 Eylül Kapalı Spor Salonunda antrenör İsmail Yengil ve teknik ekibi nezaretinde hafta sonu oynayacak oldukları Rota Koleji maçı hazırlıklarını sürdüren Seramiksan Spor’da, geçtiğimiz hafta sonu Yeşilbayramiçspor karşısında alınan galibiyet sonrasında morallerin düzeldiği gözlendi. Alınan galibiyet sonrasında ilk yarıdaki yaşadıkları moralsizliği de gideren Seramiksan Spor’da hedef play off’lar da mücadele etmek.

Takım antrenörü İsmail Yengil “Şimdi gerçeği söylemek gerekirse devre arasının ilk haftasını çok iyi değerlendiremedik. Aslında güzel çalıştık ama ligi beklemediğimiz bir yerde bitirdiğimiz için sporcularımızın, teknik kadromuzun ve camiamızın morali bozuktu. Antrenmanlarımızı yaptık ama sporcularımızın yüzleri asıktı. Tabi bu da antrenmanın kalitesini etkiliyor. Bir de havaların inanılmaz derecede soğuk gitmesi dolayısıyla salonumuzun da ekstra bir soğuk olması bizim ilk haftaki çalışmalarımızı etkiledi. Hazırlıklarımızın ikinci haftasın da ise sporcularımızı mental olarak iyi duruma getirmeye çalıştık. Bunu da başardık. Ardından Balıkesir’e gidip Balıkesir’de güzel sıcak bir ortamda antrenman ve de güzel bir maç oynamamız sporcularımız için hem değişiklik oldu hem de yapmış olduğumuz maç ile biraz olsun havamızı dağıttık. Biraz da formumuzu yükselttik. Bayramiç maçı öncesi ise Turgutlu’da inanılmaz iyi çalıştık. Bunun karşılığını da Bayramiç karşısında çok net bir skor ve sayısal farkla maçı 3-0 kazandık. Bu moralle şu anda Rota maçına hazırlanıyoruz. Şu anda hiçbir eksiğimiz yok sporcularımızın durumu gayet iyi. Birinci devreyi unuttular inşallah galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Ligin ilk üç haftasına biz çok önem veriyoruz. Üç hafta da alacağımız 8 yada 9 puanla play off yolunda büyük bir avantaj elde edeceğimizi düşünüyorum. Bunu da yapacak gücümüz var. İnşallah bir aksilik olmazsa bu maçları kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi. Kendilerini çok iyi ağırlayan Bayramiç kulübüne de teşekkür etmeyi unutmayan antrenör İsmail Yengil, “Sağ olsunlar Bayramiç yetkilileri bizi maç öncesi ve maç sonrası çok iyi ağırladılar. Kendilerine çok teşekkür ederim” dedi.

Kamil TEKMEN / MANİSA


Haberi Paylaş

Comments are closed.