Aziz Yılmaz fizik tedaviye başladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi küçük takım oyuncusu 2000 doğumlu Aziz Mert Yılmaz, 14 Kasım 2014 akşamı yapılan antrenmanda geçirdiği sakatlık sonrası fibula ve tibia kemiklerinde oluşan kırıklardan dolayı Bahçelievler Medical Park hastanesinde spor hekimi Hilmi Karadeniz tarafından ameliyat edilmişti.

Bu ameliyat sonrası kemiklerin kaynaması için dışarıdan takılan aparat dolayısıyla ameliyatın hemen sonrasında ayağını güçlendirme şansı olan Aziz’in ameliyatından tam 2 ay sonra 14 Ocak tarihinde yine Medical Park hastanesinde yapılan başarılı operasyon ile ayağındaki aparat çıkarıldı.

Operasyon sonrası kemiklerin beklediğinden daha iyi şekilde olduğu gören spor hekimi Hilmi Karadeniz sporcunun fizik tedaviye başlamasına onay verdi.

Aziz Mert Yılmaz dün Bahçelievler Medical Park Hastanesinde Fizik Tedavi merkezinde ilk seans fizik tedavi çalışmasını yaptı.

Toplam 10 seans fizik tedavi görecek Aziz yeterli görülmesi halinde bu tedavi sonrası havuz ve kuvvet çalışmalarına kulübün kendi tesislerinde sürdürecek.

Bu çalışmalar sonrası ise Aziz’in yavaş yavaş çok özlediği voleybol antrenmanlarına başlaması bekleniyor.


Haberi Paylaş

Comments are closed.