Seramiksan Mislina ile anlaştı

 

Seramiksan Spor, transfer sezonunun kapanmasına sayılı günler kala Galatasaraylı oyuncuyu renklerine bağladı. Galatasaray’ın 191 cm’lik oyuncusu Yağmur Mislina Kılıç’ı renklerine bağlayan Seramiksan spor transfer dosyasını da bu transferle kapatmış oldu.

Seramiksan Spor Kulübü, 1996 doğumlu olan ve 191 cm’lik boyu ile dikkatleri üzerine çeken Yağmur Mislina Kılıç’ı renklerine bağlayan sözleşmeyi sponsor firmanın idari binasında gerçekleştirdi. İmza törenine Kulüp Başkanı Bülent Erkul, Asbaşkan Burak Ersoy ve oyuncu Yağmur Mislina Kılıç katıldı.

Asbaşkan Burak Ersoy “Bayan Voleybol 2. Liginde transfer sezonu 31 Ocak itibari ile sona eriyor. Bizde bu süre sona ermeden bir transfer daha gerçekleştirdik o da Yağmur Mislina Kılıç. Kendisine Seramiksan ailesine katıldığı için hoş geldin diyorum. Seramiksan Spor’un sezon sonu hedeflerine ulaşmasında kendisinin bize katkısı çok olacaktır. Hayırlı olsun” dedi.

Başkan Bülent Erkul “Mislina, Galatasaray’ın ve genç milli takımın oyuncusu. Kendisiyle sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşma sağladık. Mislina’nın bize önemli katkıları olacağına inanıyorum. Kulübümüze ve kendisine hayırlı olsun”
Yağmur Mislina Kılıç “5 senedir Galatasaray alt yapısında oynuyorum. Bu senede Galatasaray A takımda yarı dönemlik oynadım ve şimdi Seramiksan’a geldim ve mutluyum. Umuyorum takıma faydam olur. İnşallah play off’lara kalırız ve takımımızı 1. Lige taşırız” dedi.

Kamil TEKMEN / MANİSA

 

 

 

Haberi Paylaş

Comments are closed.