Halkbank Perugia’yı ağırlıyor

CEV Denizbank Şampiyonlar Liginde gruplardaki 6. ve son karşılaşmalar bu hafta oynanacak. 6.maçların sonunda gruplarını lider bitirenlerle en iyi ikinciliği elde eden 5 takım 12’li play-off’lara yükselecek.

Yer aldığı G Grubunda oynadığı 5 maçta 4 galibiyet ve bir yenilgi ile ikinci sırada yer alan Halkbank yarın (27 Ocak, Salı) günü Ankara’da grup lideri Sir Safety Perugia ile karşı karşıya gelecek. Başkent Voleybol Salonundaki maçın başlama saati 19:00.

Avrupa Voleybol Konfederasyonu tarafından haftanın maçı olarak seçilen mücadeleyi Slovenya Voleybol Federasyonundan David Gril ve Romanya’den Laurentiu Bogdan Stoica hakem ikilisi yönetecek.

Maç öncesi gruptaki puan durumu şöyle:

Takımlar

O

G

M

P

Sir Safety PERUGIA

5

5

0

14

Halkbank ANKARA

5

4

1

11

Noliko MAASEIK

5

1

4

3

TOURS VB

5

0

5

2

Kazanmak istiyoruz
Karşılaşma ile ilgili görüşlerini açıklayan Menajer Ahmet Kavaz, grup etabını galibiyetle bitirmek istediklerini söyledi. Grubun açılış maçında şanssız bir şekilde yenildikleri İtalyan temsilcisinden rövanşı almak istediklerini ifade eden Ahmet Kavaz, “Gruptan çıkmayı garantiledik. Camiamıza bir galibiyet hediye etmek arzusundayız. Bunun için iyi çalıştık. Oyuncularımız bu konuda inançlı. Rakibimiz organize hareket eden güçlü bir takım. Buna mukabil, biz de iyi bir takımız. Zevkli bir mücedele olacağını düşünüyoruz. Ankaralı sporseverleri, bizi desteklemeleri adına tribünlere davet ediyoruz” diye konuştu.


Haberi Paylaş

Comments are closed.