Gizem Giraygil’in menajerlik şirketi sakatlık açıklaması yaptı

Gizem Giraygil’in menajerlik şirketi Top Star Agency oyuncunun sakatlığı ile ilgili açıklama yaptı.

Bayanlar 1.inci Ligi Voleybol Kulüplerinden Nilüfer Belediyesi’nin pasörü Gizem Giraygil’in sakatlığının son durumu ile ilgili Top Star Agency menejerlik şirketi tarafından yapılan resmi açıklama aşağıdadır:

18 Ocak 2015 Pazar günü oynanan Çanakkale Belediyesi maçının 2.nci setinde sağ diz ön çapraz bağından kısmi kopma nedeniyle sakatlanan Gizem Giraygil ve Kulübü Nilüfer Belediyesi; yapılan tetkikler ve teşhis üzerine ameliyat kararı aldı. Sporcunun doktorlar tarafından yapılan muayenelerinde; üst ve alt bacak kaslarının çok güçlü olduğu ve sezonu bu şekilde dahi belirli riskler göze alınarak tamamlayabileceği şeklinde görüş bildirilmesine rağmen sporcu ve kulübü sporcu sağlığını ön plana alarak bir an önce ameliyat ve tedavi sürecinin başlamasına karar verdiler.

Gizem ise konu ile ilgili aşağıdaki mesajı verdi: Kulüp idarecilerimiz ve menajerimle yaptığımız değerlendirmeler neticesinde; gelecek sezonu ve voleybol yaşamımı riske etmemek adına en kısa zamanda tedavi sürecine başlanması kararını aldık. Bu sayede önümüzdeki sezona %100 sağlıklı bir şekilde başlayabileceğim. 30 Ocak Cuma günü Bursa Medikabil Hastahanesinde geçireceğim operasyonla tedavi sürecim başlayacak ve 4 aylık süreç sonunda sahalara tekrar sağlıklı olarak döneceğim. Bugüne kadar; beni yalnız bırakmayan; telefon, mesaj, iyi dilek ve dualarıyla destek olan tüm sevenlerime, yöneticilerime, antrenörlerime, takım arkadaşlarıma ve menajerlik şirketim Top Star Agency’e teşekkür ederim.

,Sporcumuz Gizem Giraygil adına Top Star Agency – Yusuf Nahum


Haberi Paylaş

Comments are closed.