Rota Koleji seriye bağladı: 3-1

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi A Grubu’nda son iki maçını kazanarak Play-Off hattına giren Rota Koleji, deplasmanda ligin iddialı ekiplerinden Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u da 3-1 yenerek 3’te 3 yaptı.

İzmir ekibi karşılaşmada Gamze, Çiğdem, Ivana, Candan, Alica, Ceyda, Ayşe, Merve, Gülşah, Pelin (L) kadrosuyla mücadele etti. İlk sete oldukça hızlı giren ve rakibine kolay sayı imkanı vermeyen Rota Koleji 25-9’la önemli deplasmanda 1-0 öne geçti.

Ancak ikinci sette evsahibi ekip oyuna ağırlığını koyup ilk teknik molaya 8-3 önde girdikten sonra seti 25-11 kazandı ve skoru dengeledi: 1-1.

Üçüncü set karşılıklı sayılarla geçti. Rota Koleji ikinci teknik molaya 16-13’lük avantajla girip 25-17 ile yeniden öne geçti: 2-1.

Dördüncü set de çekişme içinde geçti. Bu seti de 25-19 kazanan Rota Koleji maçtan 3-1’lik zaferle ayrıldı.

Turuncu-beyazlı voleybolcular galibiyet sevincini Kulüp Başkanı İsmail Yavuz ve Kulüp Müdürü Sibel Yavuz’la salonda kutladı. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, Rota Koleji’ni Balıkesir’de en iyi şekilde ağırlayıp misafirperverliğin ve dostluğun en güzel örneklerini sergiledi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.