Halkbank koltuğu bırakmıyor

Erkekler Voleybol Birinci Liginde 15.hafta müsabakaları oynandı. Lider Halkbank, Ankara’da konuk ettiği Galatasaray FXTCR’yi 3-0 yenerek puanını 44 yaparak yenilmezliğini ve liderliğini devam ettirdi.

Halkbank sete 2-0’la başladı. Toparlanan Galatasaray, etkili bloklarla rakibinin farkı açmasına izin vermedi. Rakibin direncini sert ve yüzdeli servislerle kıran Halkbank birinci teknik molayı 8-5, ikinci teknik molayı da 16-8 önde geçti. Ortadan ve köşelerden sayı bulmakta zorlanmayan başkent ekibi seti 25-14 kazanarak durumu 1-0 yaptı.

İkinci sette de Halkbank üstünlüğü vardı. Pasör Ulaş’ın yönetiminde hücumda sıkıntı yaşamayan başkentliler, defansta da fazla hata yapmadı. Seti de 25-19 kazanarak 2-0 öne geçti. Üçüncü set dengeli başladı. İki takım da savunma ve servislerde hata yaptı. İlt teknik molaya evsahibi Halkbank 8-7 önde girdi. Çekişme set boyunca sürdü. Skorer Osmany’nin yanında diğer oyuncuların hücum, servis ve savunma katkılarıyla seti 25-20 alan Halkbank maçtan 3-0 galibiyetle ayrıldı.

İSTATİSTİK

Halkbank ANKARA: 3 Galatasaray FXTCR: 0

Salon: TVF Başkent

Hakemler: Aziz Yener, Vedat Kırçova

Halkbank ANKARA: Emre, Ulaş, Osmany, Faik Samed, Sokolov, Kubiak, Nuri (L), Abdullah, Can

G.Saray FXTCR: Selçuk, Baranek, İbrahim, Melih, Tuia, İbrahim, Onurcan (L), Mehmet (L), Yasin, Boğaçhan

Setler: 25-14, 25-19, 25-20

Süre: 1 saat 12 dakika (22, 25, 25)


Haberi Paylaş

Comments are closed.