Adana BYZ Algomed Spor’dan geçit yok

2014-2015 Türkiye Deplasmanlı Voleybol 2. Lig B Grubu’nda mücadele etmekte olan Adana Byz Algomed Spor ligin 15. haftasında kendi sahasında karşılaştığı Antakya Büyük Şehir Belediye Sporu çekişmeli ve zevkli geçen maçta (25-17, 25-21, 32-30) 3-0 yenerek lige geri döndü.

Ligin ilk yarısını 23 puanla 4. sırada bitirerek iyi bir çıkış yakalayan, ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapamamasına rağmen kendi sahasında Antakya B.Ş.Bld. Sporu yenerek bu yarışta bende varım diyen Adana Byz Algomed sporda hedef, 8 Şubatta kendi sahasında oynayacağı Payas 1975 Belediye Spor maçını da kazanarak çıkışını devam ettirmek.

BAŞKAN ERTUĞRUL DOĞANER; ÇIKIŞIMIZ DEVAM EDECEK
Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğaner yaptığı açıklamada; “Antakya maçı önemli bir maçtı. Kazanmak için sahaya çıktık. Seyircimizin desteğiyle çekişmeli geçen maçta rakibimizi 3-0 yenerek play-off yolunda bir engeli daha açtık. Bu yolda bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Takım olarak hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. Teknik heyetimiz ve sporcu kardeşlerimin bunu başararak voleybolda tarih yazarak bu doğrultudan bize inananları mahcup etmeyeceğiz, ayrıca maçta sakatlanan takım kaptanımız Melih Özkaya’ya geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

ANTRENÖR ALİ RIZA AKIN: BAŞARACAĞIZ.
Antrenör Ali Rıza Akın yaptığı açıklamada; Adana Byz Algomed Spor olarak voleybola renk kattıklarını, ligin takip edilen ve ses getiren takımlarından biri haline geldiklerini belirterek, “ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptık. Play-off gruplarına kalmak için Antakya maçından galip ayrılmamız gerekiyordu. Seyircimizin desteğiyle bu maçı 3-0 kazanarak hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz” diye konuştu.


Haberi Paylaş

Comments are closed.