Fenerbahçe Grundig evinde galip

Bayanlar Voleybol Ligi’nin 15. haftasında konuk ettiği Bursa Büyükşehir Belediye’yi 3-0’la geçen Fenerbahçe Grundig, puanını 41’e yükseltti.

Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanan maça Fenerbahçe Grundig Dicle, Kim, Elif, Eda, Bosetti ve Hildebrand altılısıyla başladı. Karşılaşmayı Asbaşkan Hakan Dinçay da izledi.

Maça hızlı başlayan Marcello Abbondanza’nın öğrencileri ilk teknik molaya 8-3 önde girdi. Etkili servisleriyle konuk takıma zor anlar yaşatan sarı-lacivertliler ikinci teknik molayı da 16-9 üstün geçti. Fenerbahçe seti ise 25-12 kazandı.

Yeon Koung Kim’in liderliğinde ilk teknik molaya 8-5 önde giren Fenerbahçe, ikinci teknik molaya da 16-10 önde gitti. Etkili oyununu sürdüren sarı-lacivertliler seti de 25-18 üstün tamamladı.

Üçüncü sette de Bursa ekibi karşısında rahat bir oyun sergileyen Marcello Abbondanza’nın öğrencileri, seti 25-20 maçı da 3-0 kazandı.

Sarı Melekler 6 Şubat Cuma günü ise Eczacıbaşı VitrA’ya konuk oluyor. Eczacıbaşı Spor Salonu’nda oynanacak 16. hafta maçı saat 18.00’de başlayacak.

İSTATİSTİK

Salon: Burhan Felek Hakemler: İlhami Şenyurt, Akif Altın Fenerbahçe Grundig: Eda Dündar, Elif Öner, Kim Koung, Dicle Babat, Kristin, Bosetti (Merve Dalbeler, Melis Yılmaz, Meliha İsmailoğlu, Ezgi Dilik) Bursa Büyükşehir Belediyespor: Seda Eryüz, Pena Isabel, Merve Gülaç, Meryem Boz, Birgül Güler, İpek Soroğlu (Aylin Sarıoğlu, Yaren Hatipoğlu, Sedef Sazlıdere, Duygu Düzceler) Setler: 25-12, 25-18, 25-20

Süre: 74 dakika (21, 26, 27)


Haberi Paylaş

Comments are closed.