Adana Beyza Algomed, Payas maçına kilitlendi

Türkiye Deplasmanlı Voleybol 2. Lig B Grubu’nda mücadele etmekte olan Adana Byz Algomed Spor ligin 16. haftasında 7 Şubat Cumartesi günü saat 14.00’de Adnan Menderes Kapalı Spor salonunda karşılaşacağı Payas Belediye Spor maçı hazırlıklarına günde çift antrenman yaparak devam ediyor. Geçen hafta kendi sahasında Antakya Büyükşehir Belediye Sporu çekişmeli ve zevkli geçen maçta 3-0 yenerek “bende varım” diyen Adana Byz Algomed Spor da hedef Payas Belediye Spor maçını da kazanarak çıkışını devam ettirmek.

Kulüp Başkanı Ertuğrul DOĞANER, As Başkan Fahreddin EMRE ve Şube Sorumlusu Ayhan ÇETİNKÖK’ ü maç öncesinde sporcularla bir araya gelerek zorlu maç öncesinde başarı dilediler. Antrenmanda oldukça hırslı oldukları gözüken sporcular zorlu maçtan galibiyetle ayrılacaklarını, bunu başaracak güçte olduklarını söylediler.

BAŞKAN ERTUĞRUL DOĞANER; KAZANMAK İSTİYORUZ
Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğaner yaptığı açıklamada; “Geçen hafta kendi sahamızda Antakya B.Ş.Bld.Sporu seyircimizin desteğiyle çekişmeli geçen maçta 3-0 yenerek play-off yolunda önemli bir engeli aştık. Rakibimize saygı duyuyoruz. Bu maçı da alarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Teknik heyetimize ve sporcu kardeşlerime inanıyor ve güveniyorum. Tüm sporseverleri bu maçta tribünlere bekliyoruz. Bu yolda bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bu doğrultudan bize inananları mahcup etmeyeceğiz” dedi.

ANTRENÖR ALİ RIZA AKIN: TAKIM OLARAK HAZIRIZ
Antrenör Ali Rıza Akın yaptığı açıklamada; Adana Byz Algomed Spor olarak Play-off gruplarına kalmak için Antakya maçından galip ayrılarak iyi bir çıkış yakaladıklarını belirterek, “Bu hafta sonu grubun güçlü takımlarından Payas Belediye Spor ile kendi sahamızda çok önemli bir maça çıkacağız. Seyircimizin desteğiyle bu maçıda kazanarak çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Takım olarak bunu başaracak güçteyiz. Tüm sporseverleri maça bekliyoruz.” dedi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.