Rota ‘Işık’ saçtı: 3-0

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi A Grubu’nda ikinci yarıya hızlı giren Rota Koleji, Seramiksan, Antalya Büyükşehir ve Balıkesir Büyükşehir’den sonra Işıkkent’i de yenerek yükselişini sürdürdü.

Gaziemir Spor Salonu’ndaki karşılaşmada Alica, Çiğdem, Gamze, Ceyda, Candan, Gülşah, Pelin, Merve, Şiirsel kadrosuyla mücadele eden Rota Koleji, çok etkili başladığı ilk seti 25-13 kazandı.

İkinci sette de gaz kesmeyen turuncu-beyazlılar, özellikle bloklardaki başarısıyla Işıkkent’e nefes aldırmadı ve 25-13’le durumu 2-0 yaptı.

Son sete Işıkkent iyi başladı ve ilk teknik molaya 8-7, ikinci teknik molaya 16-4 önde girdi. Rota Koleji toparlanıp yeniden oyuna ağırlığını koyup seti 25-22 maçı da 3-0 kazandı ve 4’te 4 yaptı.

Şiirsel’e büyük sürpriz
Rota Koleji’nin başarılı pasörü Şiirsel Altın, dün 20. yaşına maç sonrası kesilen pastayla girdi. Maçın bitimiyle birlikte salonun ortasında ‘İyi ki doğdun Şiirsel’ şarkısıyla sevinç yumağı olan turuncu-beyazlı voleybolcular sempatik pasöre sürpriz yaptı. Salona getirilen ve üzerinde ismi yazan pastayı takım arkadaşları, Kulüp Müdürü Sibel Yavuz, Antrenör Ali Kamberoğlu ve teknik heyet ile birlikte kesen Şiirsel, “Hem galibiyeti hem de doğum günümü birlikte kutladım. Bugün benim için çok anlamlı ve özel oldu. Çifte kutlama yaptık” dedi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.