Galatasaray Daikin Bursa deplasmanında

Galatasaray, Voleybol Bayanlar 1. Ligi’nin 17. hafta maçında 15 Şubat Pazar günü Nilüfer Belediye ile karşılaşacak. Bursa Cengiz Göllü Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 17.00’de başlayacak.

22 yaş ortalaması ligin genç ekiplerinden olan Galatasaray Daikin, Voleybol Bayanlar 1. Ligi’nin 16. haftasını dördüncü sırada tamamladı. Oynadığı 16 maçta 10 galibiyet, 6 mağlubiyet alan sarı-kırmızılılar, bu maçlarda 34 set kazanıp, 26 seti ise kaybetti.

Galatasaray, ligde gösterdiği performansın yanında CEV Cup’ta da başarılı bir çizgi yakaladı. CEV Volleyball Cup’ta ilk turda Rocheville Le Cannet ile eşleşen Galatasaray, iki maçtan da galip ayrılacak bir üst tura yükseldi. İstanbul’daki ilk maçı 3-0 kazanan Galatasaray, Fransa’da oynanan maçtan ise 3-2 galip ayrılmıştı.Galatasaray, daha sonraki turda ise Olympiacos Pireaus eşleşti. Sarı-kırmızılılar İstanbul’da oynanan ilk maçtan 3-1, Atina’daki maçtan ise 3-0 galip ayrıldı.

Son olarak Polonya ekibi Tauron MKS Dabrowa Gornicza ile eşleşen sarı-kırmızılılar, deplasmandaki 3-2’lik mağlubiyetin ardından rövanş maçında İstanbul’da 3-0 kazanarak bir üst tura yükseldi. Galatasaray, CEV Cup çeyrek finalinde Rusya’nın Omichka OMSK Region takımı ile eşleşti.

Nilüfer Belediye ise, 16 maçta 8 galibiyet, 8 mağlubiyet aldı. Ligde beşinci sırada olan Nilüfer Belediye oynadığı maçlarda 31 set kazanıp, 28 set kaybetti. Galatasaray ile Nilüfer Belediye arasında sezonun ilk yarısında İstanbul’da oynanan maçı Bursa etibi 3-1 kazanmıştı.


Haberi Paylaş

Comments are closed.