Adana BYZ Algomed fırtına gibi

Türkiye Deplasmanlı Voleybol 2. Lig B Grubu’nda mücadele etmekte olan, Adana Byz Algomed Spor grubun güçlü takımlarından Antakya B.Bld. Spor ve Payas Belediye Spor galibiyetlerinden sonra ligin 17. haftasında deplasmanda karşılaştığı Sivas 4 Eylül Belediye Sporu’ da 3-0 (25-18, 25-18, 28-26 ) yenerek galibiyet serisini devam ettirdi.

Ligin ikinci yarısına sakatlıklar yüzünden iyi başlayamayan ancak daha sonra toparlanan aldığı seri galibiyetlerle ligde fırtına gibi esmeye başlayan Adana Byz Algomed Sporda hedef kendi sahasında oynayacağı Kayseri Melikgazi Belediye Spor maçını da kazanarak playof yolunda avantajını devam ettirmek.

BAŞKAN ERTUĞRUL DOĞANER; HEDEFİMİZ PLAY-OFF Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğaner yaptığı açıklamada; geçen hafta Payas Belediye Spor’u seyirci desteğiyle çekişmeli geçen maçta 3-1 yenerek play-off yolunda önemli bir engeli aştıklarını belirtti. Play-off şansını devam ettirmek adına Sivas 4 Eylül Belediye Spor maçının çok önemli olduğunu, bu bilinçle sahaya çıktıklarını belirten Doğaner, “Sivas 4 Eylül Belediye Sporu 3-0 yenerek playoff yolunda bir engeli daha aştık. Teknik heyetimizi ve sporcu kardeşlerimizi göstermiş oldukları mücadelelerinden ve aldıkları galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Ligin 18. Haftasında oynayacağımız Kayseri Melikgazi Belediye Spor maçını da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu yolda bize destek veren başta Özel Algomed Hastanesine, Tatlıcı Köse’ye, Özel Algomed Hastanesi Yönetim kurulu başkanı Uzm.Dr. Arif Akgül’e, Tatlıcı Köse Yönetim Kurulu başkanı Veli Karahan’a, As başkanımız Dr. Fahrettin Emre’ye Aytaç Spor Mağazasına ve Şube Sorumlumuz Ayhan Çetinkökü ile spor kamuoyuna teşekkür ediyorum. Teknik heyetimiz ve sporcu kardeşlerimizle bu mücadeleden tarih yazarak çıkacağımıza inanıyorum. Bize inananları mahcup etmeyeceğiz” dedi.

KEMAL SEYHAN KARAKAŞ: TAKIM OLARAK BAŞARMAK İSTİYORUZ.
Takımın 2.nci kaptanı Kemal Seyhan Karakaş yaptığı açıklamada; Play-off gruplarına kalmak için Payas Belediye Spor maçından galip ayrılarak iyi bir çıkış yakaladıklarını belirterek, “Sivas 4 Eylül Belediye Spor maçı play-off yolunda bir dönüm noktasıydı. Bu maçıda 3-0 kazanarak hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. gösterdikleri mücadeleden dolayı arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Bu galibiyeti bize inananlara armağan ediyoruz. Bu yolda bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Hedefimiz ligin 18. Haftasında oynayacağımız Kayseri Melikgazi Belediye Spor maçını da kazanarak seriyi devam ettirmek.Kendimize inanıyoruz ve güveniyoruz” dedi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.