Karşıyaka’da sinirler gerildi

Lige şampiyonluk parolası ile başlayan Karşıyaka’da voleybol şubede son haftada yaşananlar sinirleri iyice gerdi.

Lige şampiyonluk parolası ile başlayan Karşıyaka’da voleybol şubede son haftada yaşananlar sinirleri iyice gerdi. Kızların boykotu ile başlayan süreç, Rota Koleji maçında taraftar ile Şube Başkanı Vural Budak arasında yaşanan gerginlikle devam etti. Menajer Halis Özlütürk’ün görevine son verildi. Şube Başkanı Vural Budak, voleybol şubede yaşananlarla ilgili bir açıklama yaptı.

KIZLAR PROVOKE EDİLİYOR

Rota Koleji maçında taraftarlarla arasında yaşananlardan dolayı üzgün olduğunu belirten Şube Başkanı Vural Budak; “Biliyorsunuz hafta boyunca kızların antrenman boykotu nedeni ile gerginlik yaşadık. Belki de taraftarlarla yaşadığımız gerginlik onun taşma noktasıydı. Öncelikle idman boykotu olayına değinmek gerekirse oyuncularımızın bazı kişilerin provokasyonuna geldiğini düşünüyorum. Sonuçta sporda iki aylık bir gecikmenin sonucu böyle bir eylemle sonuçlanmamalıydı. Gönül herkesin ayın 25’inde paralarını vermeyi arzu ediyor. Ama maalesef maddi durumlar her zaman istediğiniz gibi çözülemiyor. Biz bu olayı aile içerisinde çözmeliydik. Her kampta, her maçta, bazen de antrenmanlarda sürekli olarak oyuncularımızla birlikteyim. Ailemden, özel yaşamımdan fedakarlık ediyorum. Ama bu tavır beni çok üzdü. Ayrıca bu tür hareketler çözüm getirmiyor aksine elimizi yeni sponsorluklar konusunda zora sokuyor” dedi.

TEPKİ GÖSTERMEMEM GEREKİYORDU

Rota Koleji maçından sonra taraftarlara tepki göstermemesi gerektiğini söyleyen Vural Budak; “16 yaşından beri tribünlerde tüm branşlara giden bir taraftar olarak, her ne kadar taraftarımızın gösterdiği tepkiyi onaylamasam da onlara tepki göstermemem gerekiyordu. Yine de kimseye küfür ya da hakaret etmedim. Sadece böyle yapmayın dedim.”

MENAJER HALİS ÖZLÜTÜRK İLE YOLLARIMIZI AYIRDIK

Menajer Halis Özlütürk ile yollarını ayırdıklarını belirten Vural Budak; “Antrenör Alper Erdoğuş’un ayrılmasından sonra ortaya çıkan irili ufaklı sorunların çözümünde Menejerimiz Halis Özlütürk’ün üstüne düşen görevleri yerine getirmediği veya getiremediğini gözlemledik. Bu nedenle dün kendisi ile de yollarımızı ayırdık” dedi.

HALİS ÖZLÜTÜRK: BAŞKAN İLE GÖRÜŞECEĞİM

Menajer Halis Özlütürk ise hoca ve şube yönetiminin kendisi ile çalışmak istemediğini doğrularken; “Ana yönetim ile görüşmeden onları çiğneyerek bir açıklama yapmak istemiyorum. Pazartesi günü konuyu başkanımız Fatih Diniz ile görüşeceğim ve ondan sonra bir açıklama yapacağım” dedi.

Yesilkirmizi.net


Haberi Paylaş

Comments are closed.