Nuri Şahin: Savaşacağız

Halkbank, CEV DenizBank Erkekler Şampiyonlar Ligi 6’lı playoff turu ilk maçında Rusya’nın Zenit Kazan takımı ile yarın (4 Mart, ?arşamba) deplasmanda karşılaşacak. Saint Petersburg Salonunda TSİ 18.00’de başlayacak karşılaşmayı, Pawel Burkiewicz (Polonya) ile Dusan Hodon (Slovakya) hakem ikilisi yönetecek.

Savaşacağız
Karşılaşma ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Halkbank Takım Kaptanı Nuri Şahin, Ankara’da oynanacak ikinci maç için avantajlı bir skor elde etmeye çalışacaklarını söyledi. Halkbank’ın devler liginde ikinci sezonu olmasına karşın yüksek hedeflere sahip olduğunu ve bu hedefleri yakalamak için çalıştığını dile getiren deneyimli oyuncu, “Her sporcumuz bu bilinçle sahaya çıkacak ve savaşacak. Buradan iyi bir sonuçla ayrılacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Statü
Şampiyonlar Liginin 6’lı playoff Turu’nda takımlar, eşleştikleri ekiplerle biri deplasmanda diğeri iç sahada olmak üzere iki maç yapacak. İki maç sonunda puan üstünlüğü bulunan takım, 28-29 Mart’ta Almanya’nın başkenti Berlin’de yapılacak Dörtlü Final’e bilet kazanacak. Halkbank ile Zenit Kazan arasında puan eşitliği durumunda, 11 Mart’ta Ankara’da yapılacak ikinci maçın hemen ardından, altın set oynanacak ve seti alan takım tur atlayacak.


Haberi Paylaş

Comments are closed.