İmen: ‘Makas daraldıkça takımlar güçleşiyor’

Bursa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, CEV Challenge Cup çeyrek final maçında deplasmanda Alman ekip Rota Raben Vilsbiburg ile karşılaşacak.

Karşılaşması öncesinde antrenör Emin İmen’in görüşlerini aldık.

Emin İmen, “Sezon başında Avrupa maçlarını final olarak koymuştuk. Bu doğrultuda da ilerliyoruz. Makas gitgide daralıyor, bu da şu anlama geliyor. Avrupa’nın en iyi sekiz takımı kaldı, biz de bu sekiz takım içindeyiz. İkinci maçı Bursa’da oynayacağız. Burada oynayacağımız maçı avantaj elde etmek için oynayacağız. Şu anda bir sakat oyucumuz haricinde tam kadro buradayız. Almanya’yı eleyip son dörde kalmak istiyoruz. İlk etapta bu düşünce içindeyiz. İnşallah bu turu da geçer, hem Belediyesporumuza hem de şehrimize bir güzellik yaşatmak istiyoruz.“ dedi.

İmen sözlerini şöyle sürsürdü: “Biliyorsunuz biz ilk turda Bay geçtik. İkinci turda Avusturya’yı eledik, üçüncü turda da Çek Cumhuriyeti ve dördüncü turda da Ukrayna’yı elemiştik. Biraz önce söylediğim gibi makas daraldıkça takımlar güçleşiyor. Buradan galip dönüp iyi bir avantaj yakalamak istiyoruz. Buradan alacağımız iyi bir sonuçla Bursa’daki desteğimizle bu turu geçeceğimize inanıyorum.”

Tekin Ateşnal/Vilsbiburg Almanya


Haberi Paylaş

Comments are closed.