Adana BYZ Algomed Spor’un play-off inadı: 3-1

Türkiye Deplasmanlı Voleybol 2. Lig B Grubu’nda mücadele eden, Adana Byz Algomed Spor Tokat Niksar Belediye Sporu 3-1 yenerek galibiyuet serisini 6 maça çıkardı.

Mücadelenin setleri 25-18, 25-14, 24-26, 25-14 sona erdi.

Maç öncesi Kulüp Başkanı Avukat Ertuğrul Doğaner ve takımın sponsoru olan Adana Özel Algomed Hastanesi direktörü ve Kulüp As Başkanı Dr. Fahreddin Emre sporcularla bir araya gelerek başarılar diledi. Adana Büyükşehir Belediye Bandosu’nun tribünleri coşturduğu maçta rakibine oynama şansı vermeyerek üstün bir oyunla sahadan galip ayrılan Byz Algomed Spor’da hedef, ligin 21. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Trabzonspor’u yenerek adını pllay-off’a yazdırmak.

BAŞKAN DOĞANER; HEDEFİMİZ OLAN PLAYOF BİR ADIM ÖTEDE. BAŞARACAK GÜÇTEYİZ.
Kulüp başkanı Avukat Ertuğrul Doğaner yaptığı açıklamada; Adana Byz Algomed Spor olarak kendilerine duyulan güveni boşa çıkarmamak adına ellerinden gelen mücadeleyi gösterdiklerini, Tokat Niksar Belediye Spor’u 3-1 yenerek play-off yolunda önemli bir engeli de aştıklarını söyledi. Doğaner, “Ligin 21. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile play-off yolunda derbi niteliği taşıyan bir maça çıkacağız. Bu maçıda kazanarak yıllar sonra Adana takımı olarak Güney Sanayi ve Çukobirlik’ten sonra süper ligde mücadele etmek adına play-off oynayacağız. Teknik heyetimize ve sporcu kardeşlerime canı gönülden inanıyorum. Play-off bir adım ötemizde. Başaracak güçteyiz” dedi.

FIRAT ÖZENÇ TEK; TÜNELİN SONU GÖRÜNDÜ. PLAY-OFF YAKIN Takımın orta oyuncularından Fırat Özenç Tek yaptığı açıklamada; yıllar sonra kendi memleketinin takımı olan Adana Byz Algomed Spor’da oynamaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Takım olarak hedeflerinin öncelikle play-off gruplarına gitmek olduğunu belirten Tek, “Bugün Niksar Belediye Sporu 3-1 yenerek hedefe bir adım daha yaklaştık. Gösterdikleri mücadeleden dolayı takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Hedefimiz önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacağımız Trabzonspor maçını da kazanarak play-off’un kilidini açmak. Tünelin sonu artık göründü. Play-off yakın. Takım olarak buna hazırız. Bu yolda bize destek veren sporseverlere ve spor kamuoyuna teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Haberi Paylaş

Comments are closed.