İdmanocağı 3 puana odaklandı

Trabzon ekibi İdmanocağı yarın (8 Mart Pazar) deplasmanda Bursa B.Şehir Bld. ile karşılaşacak. Mücadele Cengiz Göllü salonunda saat 15:00’da başlayacak. İdmanocağı 10 galibiyet ile 5.sırada yer alırken, Bursa ekibi 8 galibiyet ile 7. sırada bulunuyor.

idmanocağı antrenörü Murat Yedidağ maç öncesi yaptığı açıklamada ligdeki sıralama açısından önemli bir maça çıkacaklarını ifade ederek, “Yine Bursa deplasmanı ve ligdeki sıralamamız için önemli bir maç. Rakip takım için de önemli bir karşılaşma olacak. Galibiyet için favori takım olduğumuzu düşünüyoruz ve iyi oynayıp yine 3 puanı alıp şehrimize galibiyetle dönmek istiyoruz” dedi.

Takımın orta oyuncusu aynı zamanda kaptanı olan Ergül Avcı ise, “Artık ligin sonlarına doğru oynayacağımız en önemli maçlardan biri olan Bursa B. Şehir Belediyesi karşılaşması için hem fiziksel hem de ruhsal olarak hazır olduğumuzu düşünüyorum. Sakat oyuncularımız var. Şansızlıklar peşimizi bırakmasa da bu maçı kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Bursa B. Şehir Belediyesi iyi ve deneyimli bir takım seyri güzel bir maç olmasını ve voleybol adına güzel şeyler sergileneceğini düşünüyorum herkese başarılar dilerim” diye konuştu.

Tuğçe Hocaoğlu Coşkun da yaptığı açıklamada, rakiplerinin kendi evlerinde oynamanın avantajını kullanmak isteyeceklerini kaydederek, “İki takım için de önemli bir maç olacak. Oynayacağımız maçın öneminin farkındayız ve iki takımın da hedefleri birbirine yakın. Onlar kendi evlerinde oynamanın avantajını kullanmak isteyecekler ama biz de kazanmak için Bursa’ya geldik. Takım arkadaşlarımla birlikte sonuna kadar mücadele edip kazanan taraf olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.


Haberi Paylaş

Comments are closed.