10 bin metrede şampiyonluk sözü

CEV Şampiyonlar Ligi’nde Dörtlü Final’e kalan Eczacıbaşı Vitra’nın yıldızları şampiyonluk sözü verdi. Volero Zürih maçı dönüşü uçakta açıklamalar yapan Neslihan, “İnşallah bu yıl, içimde uhde olan Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu hayalime ulaşacağım” dedi.

Larson ise, “Çok çalışıyoruz, kupayı alacağız” ifadelerini kullandı.

Önceki gün zorlu bir mücadelenin sonunda Volero Zürih’i altın sette yenerek adını 4’lü finale yazdıran Eczacıbaşı VitrA’nın iki starı Neslihan Demir Güler ve Jordan Larson, Hürriyet’e 10 bin metrelik yükseklikte şampiyonluk hayallerini anlattı.

Vakıfbank’la oynayacakları maçın heyecanını şimdiden yaşadıkları gözlenen iki yıldız, ilk hedeflerinin final oynamak olduğunu söyledi.

Neslihan ile Larson, en büyük hayallerinin ise finalde Avrupa’nın en büyüğü unvanını kazanmak olduğunu dile getirdi. İşte röportajdan satırbaşları…

‘CAPRARA’NIN ASKERİYİZ!’ NESLİHAN: Volero maçı korku filmi gibiydi. Çok şükür ki filmin sonu mutluluk gözyaşlarıyla bitti. Kariyerimde tek eksiğim olan şampiyonlar ligi şampiyonluğu içimde uhde. İnşallah bu yıl bu hayalime ulaşacağım. Bu zorlu yolda hocamız Caprara’ya çok saygı duyuyor ve güveniyoruz. Hepimiz Caprara’nın askerleriyiz. LARSON: Herkes gittiğim takıma şans getirdiğimi söylüyor. Ancak ben şansa inanmam. Başarı şansla değil çok çalışmakla kazanılır. Biz de çok çalışıyoruz ve şampiyon olacağız.

‘BAKLAVAYA BAYILIYORUM’ LARSON: Trafiği saymazsak İstanbul’da günlük yaşantımda hiçbir şekilde zorluk yaşamıyorum. Yemekler harika, takım içinde kızlarla iletişimim harika. Ama en harikası baklava

‘YİNE ANNE OLMAK İSTİYORUM’ NESLİHAN: İki, bilemediniz üç sezon daha oynamak istiyorum. Biliyorsunuz yeni evliyim ve bir çocuğum daha olmasını çok istiyorum. Ancak elbette bu istek, sporu bıraktıktan sonra hayata geçirilebilir bir istek.

Süleyman Arat/Hürriyet


Haberi Paylaş

Comments are closed.