BALSPOR ChokOliva’ya Tatlısu’dan destek

BALSPOR ChokOliva Kulübü Başkanı Ersan Odaman, Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Ekmekçiler İzmir Gençlik Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu’yu makamında ziyaret etti. Erkekler Voleybol 2. Ligi’nde A Grubunu zirvede tamamlamayı garantileyen 1. Lig’e çıkmayı hedefleyen BALSPOR ChokOliva, Play-off maçları öncesi İl Müdürlüğünden destek istedi. Kulüp Başkanı Ersan ODAMAN, İl Müdürü Ali Osman TATLISU’yu play-off müsabakalarını izlemeye davet etti.

İl Müdürü Ali Osman TATLISU ise “Voleybol 2.lig A Grubunda lider durumda bulunan BALSPOR ChokOliva kulübünü tebrik ederim. Play-off müsabakalarında da İzmir’imizin bu güzide takımının yanında olmayı elbette çok isterim. Ayrıca İl Müdürlüğü olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Erkeklerin yanı sıra bayanlarda da bir İzmir kulübünü 1. Lig’de görmek istiyoruz” dedi.

Ziyaret sonunda BALSPOR ChokOliva Kulübü Başkanı Ersan Odaman, İl Müdürü Ali Osman Tatlısu’ya kulübün atkısını taktim etti. Voleybol 2. Ligi Erkekler A Grubunda lider durumda bulunan BALSPOR ChokOliva ligin son maçında Düzce Belediyespor’u pazar günü saat 14.00’de İzmir TVF Atatürk Voleybol Salonunda ağırlayacak.


Haberi Paylaş

Comments are closed.