Balıkesir Büyükşehir Bayan voleybolcularda 1. Lig heyecanı

10-12 Nisan 2015 tarihlerinde Bursa Cengiz Göllü Voleybol Salonun’da gerçekleşecek 1. Lig Play-off karşılaşmalarına katılma hakkı kazanan Balıkesir Büyükşehir Bayan Voleybol Takımı, taraftardan destek istedi.

2.lig de grubunda ikinci olarak Play-0ff’ lara katılmaya hak kazanan Balıkesir ekibi, Halkbankası, Karşıyaka, ve Kazan Belediyespor ile karşılaşacak. Voleybol şube sorumlusu Mesut Eray “Balıkesir’i 1. Lig’de görmek istiyoruz. Bu sadece sportif bir başarı olmayacak. Bu başarı aynı zamanda Balıkesir’in tanıtımına ve ekonomisine de katkı sağlayacak. 10-12 Nisan tarihlerinde Bursa’da oynanacak olan karşılaşmalarda özellikle taraftarımızın desteğini bekliyoruz. Bunun için bizlerde organizasyonlar yaparak takımımızı orada yalnız bırakmayacağız” dedi. Play-Off’lara ilk karşılaşma olan Karşıyaka’dan puan alarak başlamak istediklerini belirten Eray, performanslarını iki katına çıkartmak istediklerini sözlerine ekledi.

Takım antrenörü Alper Erdoğuş ise zorlu bir sezon geçirdiklerini ve başarıya ulaştıklarını söyledi. Sporculara, teknik heyete ve kulüp yöneticilerine teşekkür eden Erdoğuş “Zor bir gruptayız ama başaracağımıza inanıyoruz. Biz başarıya hazırız. İlk rakibimiz Karşıyaka’yı yenerek yarı finallere iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Finalle yani ilk 4 takım arasına kalarak 1. Lig’e yükselmeyi istiyoruz. Diğer takımlar hem oyuncu hem de bütçe olarak bizden iyi olsalar da biz buna takım olarak inandık” dedi.

Tekin Ateşnal


Haberi Paylaş

Comments are closed.