Rekorlar kıran Dörtlü Finaller öncesi kaptan ve antrenörler konuştu

Berlin 2015 CEV Denizbank Voleybol Erkekler Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finalleriyle müthiş bir voleybol gösterisine hazırlanıyor. Organizatörler Max-Schmeling-Halle voleybol salonunun kapasitesini gelen talepler sonrasında 9.350’ye çıkararak rekor bir seyirci sayısına ulaşmayı planlıyor.

Tarihe geçecek bu Dörtlü Final hafta sonunda CEV tarihinde ilk kez her takım 14 oyuncuyla çıkabilecek, itiraz sistemine blok müdahaleleri dahil edilecek, antrenör ve hakemler mola, oyuncu değişiklikleri ve itirazlar için tablet kullanabilecek. Üstelik bu organizasyonda yeni resmi Şampiyonlar Ligi müziği ilk kez çalacak.

Maçlar LAOLA1.tv’den izlenebileceği gibi sosyal medyada taraftarların Dörtlü Finallerini #Games4Giants ve #ChampionsLeague hashtagleriyle paylaşmaları tavsiye ediliyor.

BERLIN Recycling Volleys’in menajeri Kaweh Niroomand Almanya’nın bu turnuvaya ilk kez ev sahipliği yapacak olmasından dolayı heyecanını belirterek şunları ekledi: “Şehrimizde sizi görmekten çok mutluyum. Almanya başkenti Berlin’e hoşgeldiniz. Kim şampiyon olur bilmiyorum ama voleybolun kazanacağına eminim. Geldiğiniz için çok teşekkür ederim. Bugünleri önümüzdeki yıllarda çok konuşacağımıza eminim.”

Vladimir Alekno, Zenit KAZAN antrenörü de yorumlarını paylaştı: “Çok farklı şeyler söylemeyeceğim ama tabii ki biz de çok mutluyuz burada olduğumuz için. En iyi performansımızı ortaya koyup kazanmaya geldik.”

Nikolay Apalikov, Rus takımı kaptanı ise şu sözleri ekledi: “Zor yollardan buraya geldik. Burada olduğumuza göre artık en iyi oyunumuzu ortaya koyup kazanmak istiyoruz.”

Berlin takımı antrenörü Mark Lebedew de dileklerini dile getirdi: “Herkese hoşgeldin diyorum. Voleybol festivalini sabırsızlıkla bekliyoruz. Uzun zaman hazırlanma fırsatımız oldu ancak bu seviyede bir rekabete tamamen hazırlanmak tabii ki mümkün değil. Her olanak için savaşıp taraftarlarımız için kazanmaya çalışacağız.”

PGE Skra’nın kahramanlarından Mariusz Wlazly takımı için konuştu: “Beklentilerim benzer. Kendimizi adayarak ve her top için savaşarak turnuvayı kazanmaya çalışacağız. Şu an sadece en önemli şey olan ilk maça odaklanmış durumdayız.”

Skra’nın antrenörü Miguel Angel Falasca da kupayı kazanmaya tüm güçleriyle çalışacaklarını belirtip şu sözleri ekledi: “Antrenör olarak ilk Dörtlü Finalim. Burada olduğumuz için mutluyuz ve buraya gelebilmiş olmak mükemmel bir duygu.”

Lukasz Perlowski, Asseco Resovia RZESZOW’un kaptanı da amaçlarının kazanmak olduğunu söyledi: “Gerçekten bu turnuvaya katılacağımız için çok heyecanlıyız çünkü ilk kez burada Dörtlü Finallerdeyiz. Her top için savaşıp kazanmaya çalışacağız.”

Andrzej Kowal, Polonya takımının antrenörü ise benzer dileklerini dile getirdi: “Bu turnuva için çok heyecanlıyım. Skra ile Polonya liginde çok oynadığımız için çok mutluyuz. Yarı finallerde favori değiliz ancak yarın ne olacağını göreceğiz.”

Berlindeki Max Schmeling Halle’de oynanacak olan final four programı şöyle:

28 Mart Cumartesi
TSİ 18.00 Zenit KAZAN- BERLIN Recycling Volleys
TSİ 21.00 Asseco Resovia RZESZOW- PGE Skra BELCHATOW

Ayrıca aşağıdaki linklerden Dörtlü Final heyecanını takip edebilirsiniz.

http://berlin2015.br-volleys.de/index.php/en/

https://www.facebook.com/CLfinal4


Haberi Paylaş

Comments are closed.