Şampiyon antrenör Gül İlter, başarıda payı olan herkese teşekkür etti

Voleybol Bayanlar 2. Ligi’ni namağlup şampiyonluk ile noktalayarak 1.Lig’e merhaba diye Salihli Belediyespor’da büyük mutluluk yaşanıyor.

Büyük başarıya imza atan Salihli Belediyespor, lig etabında oynadığı 22 maçın ardından, yarı finalde 3, final etabında 3 maç olmak üzere bu sezon oynadığı toplam 28 maçtan galibiyetle ayrılarak sezonu namağlup tamamladı.

Şampiyon takımın antrenörü Gül İlter duygularını sitemizle paylaştı. Final maçının ardından Gül İlter şöyle konuştu:
“Şu an uzun ve zorlu bir sezonu bu şekilde namağlup ve şampiyonluk kupası ile kapatmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Öncelikle tüm ligi zevkli kılan ve gerek yarıfinal ve gerekse de final müsabakalarında mücadele eden tüm takımları bir kez daha tebrik etmek istiyorum. Bütün bir sezonun karşılılığını 1.lik kupası ve madalyası ile tamamlamak da bizi ayrıca çok mutlu etti. Bu bağlamda sezon basından beri desteklerini bizden hiç esirgemeyen Sayın Belediye Başkanı’mız Zeki Kayda’ya, yönetim kurulu Başkanı’mız Ahmet Özbaş beye ve değerli yönetim kurulu üyelerimize, her hafta aldıkları sonuçlarla Salihli’yi sevince boğan takımıma, yardımcı antrenörlerim Bora Şensoy ile Yunus Ünver’e, masörümüz Ramazan Candır’a ve tabiî ki ilk maçtan son maça kadar bizi yalnız bırakmayan 45/5 taraftar Derneğimiz ile tüm taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum.”


Haberi Paylaş

Comments are closed.