Arkas Spor’da şampiyonluk sevinci

Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde 2014-2105 sezonunu şampiyon tamamlayan Arkas Spor’da kutlamalar sürüyor.

Adana’dan Türkiye’nin en büyüğü olarak İzmir’e dönen mavi-beyazlı kafile, özel hazırlanan üstü açık otobüsle İzmir turu attı ve şampiyonluğu İzmir halkıyla kutladı.

Arkas Spor bandosuyla birlikte otobüse biten voleybolcular, teknik heyet, yöneticiler Alsancak semtini dolaşarak şampiyonluğu kendilerine sezon boyunca destek veren İzmirlilerle kutladı.

Otobüsün üzerine asılan ve üzerinde ‘Bu kupa sizin, desteğiniz için teşekkürler’ yazılı pankart büyük ilgi gördü. Alsancak ve Kordon’da gezerek kupa ile İzmirlileri selamlayan Arkas Spor kafilesi, daha sonra Arkas Holding binasına geçti. Burada çalışanlar ve sevenleri tarafından coşku ile karşılanan ekip, kupayı Arkas Spor Kulübü Başkanı Lucien Arkas ve Kulüp Asbaşkanı Bernard Arcas’a sundu.

Şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür eden Lucien Arkas, “Şampiyonluk Holdingimize, İzmir’e çok güzel bir armağan oldu. Bize, şirkete, aileye ve İzmir’e çok önemli bir şey kazandırdınız. Herkesi çok mutlu ettiniz. Şampiyonluğun ardından herkes gülüyor, oynuyor. Spor bu olmalı; spor sevgidir, spor kavga değildir. Gençlerimize de bunu aşılayacağız”, diye konuştu.


Haberi Paylaş

Comments are closed.