Sarı Melekler: ‘Şampiyonluğu hak ettik ve kazandık’

Galatasaray’ı 3-1 mağlup eden Fenerbahçe Grundig’te şampiyonluk sevinci yaşanıyor.

Maçın ardından büyük sevinç yaşayan Takım Menajeri Çiğdem Can Rasna ile oyuncular yayıncı kuruluşa ve FB TV’ye yaptıkları açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

Takım Menajeri Çiğdem Can Rasna:

“Takımımla gurur duyuyorum. Çok zor bir sezon geçirdik. Bu takım Avrupa Şampiyonu olabilirdi. Sonunu çok güzel getirdik. Herkesi tebrik ediyorum. Öncelikle Başkanımız Aziz Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, bütün taraftarımıza ve Fenerbahçe ailesine çok teşekkür ediyorum. Bize inandınız. Emeklerimizin karşılığını aldığımız için çok mutluyum.”

Dicle Nur Babat:

“Farklı duygular yaşıyorum. Fenerbahçe’de ilk senem ve bu ikinci kupam. Çok heyecanlı ve mutluyum.”

Eda Dündar:

“Biz bu sene takımca hak ediyorduk. İstiyorduk ve inanmıştık. Ekranları başında bizi destekleyenlere teşekkür ediyorum. Biz burada savaştık ve 1 maç kala şampiyonluğumuzu ilan ettik. Performansımla gurur duyuyorum ama önemli olan takım oyunuydu ve takım olarak çok iyi oynadık.”

Yeon Koung Kim:

“Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum bizi her zaman destekledikleri için. Bizi her zaman desteklediler. Burada olmak çok güzel. Takım arkadaşlarım başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.”

Melis Yılmaz:

“Çok mutluyuz. Sonuna kadar hak ettik. Bu kupa bizi destekleyenlere gelsin.”

Ezgi Dilik:

“Herkesin katkısı var, sadece forma giyen bizler değil taraftarlar da katkı sağlıyor. Kupayı evimize götürmek bizim için büyük onur.”

Merve Dalbeler:

“O kadar mutluyum ki, söyleyecek söz yok. Bir maç kala şampiyon olduk. Yarında kupamızı seyircimizin önünde kaldıracağız. Çok mutluyum.”

Elif Öner:

“Bu forma altında bu maçı kazanıp şampiyon olduğumuz için çok mutluyum. Bugünde psikolojik açıdan zor bir maçtı ama sponsorumuzdan kulübümüze kadar herkese teşekkür ediyorum.”


Haberi Paylaş

Comments are closed.