Sarı Melekler: ‘Mutlu ve gururluyuz’

Final Etabı’nın bitimine 1 maç kala şampiyonluğunu ilan eden ve bugün kupasına kavuşan Sarı Melekler mutlu ve gururlu olduklarını ifade ettiler.

Final Etabı’nın son maçı Eczacıbaşı VitrA karşılaşması sonrası büyük sevinç yaşayan Voleybol Şubesi İdari Menajeri Abdullah Paşaoğlu ile sarı lacivertli oyuncular yayıncı kuruluş ve Fenerbahçe TV’ye yaptıkları açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

Abdullah Paşaoğlu:
“Çok mutluyum. 4 sene aradan sonra 2 kupa birden kazandık. Bu kızlar bu kupalardan sonra Fenerbahçe’yi tekrar Avrupa Şampiyonu olarak taçlandıracaklar. Taraftarın ve yönetimin büyük desteği vardı. Başkanımız Aziz Yıldırım ve tüm Fenerbahçelilere teşekkür ediyorum.”

Eda Erdem Dündar:
“9 aydır yaşadığımız stres, hüzün, mutluluk son buldu. Artık sefasını sürme zamanı. 9 ay zor geçti ama takım olarak hiçbir zaman bırakmadık ve kupayı kazandık. Arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Takım içinde herkes rollerini kabullendi ve Fenerbahçe için mücadele ettik. Herkese çok teşekkür ediyorum. Taraftarlarımıza minnetlerimizi gönderiyoruz. Biz, onlarsız eksiğiz. Fenerbahçeli olmaktan ve Fenerbahçe için ter akıtmaktan gurur duyuyorum. Her şey Fenerbahçe’nin başarısı için.”

Elif Öner:
“Şu anda herkes biraz daha sakin. Bu kelimelerle tarif edilemez bir mutluluk. Gelen taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Başkanımız Aziz Yıldırım’a, Asbaşkanlarımızdan Hakan Dinçay’a ve sponsorumuz Grundig’e tekrar teşekkür ediyorum.”

Kristin Hildebrand:
“Eczacıbaşı VitrA iyi oynadı ve kazandılar. Şampiyon olduğumuz için çok mutlu ve gururluyum. Bu kızlar harikalar, onlarla oynadığım için çok şanslıyım.”

Christiana Bauer:
“Şampiyonlar liginden elendikten sonra 2 kupa kazandık. Çok mutluyum. Çok iyi bir sezon geçirdik.”

Lucia Bosetti:
“Çok mutluyum. İtalya dışında geçirdiğim ilk yılımdı. İlk kez dışarıda oynuyorum. Fenerbahçe’deki bu ilk senemde 2 kupayı kazandığımız için çok mutluyum.”

Merve Dalbeler:
“Takımımız şampiyonluğu kazandı, benim için daha büyük mutluluk yok. Kupayı müzemize götürdüğümüz için mutluyuz. Herkes destek oldu. İyi ki Fenerbahçeliyim.”

Elenora Lo Bianco:
“Bu kulübe ve takıma teşekkür ediyorum. Fenerbahçe’de olduğum için çok mutluyum. İki önemli kupa kazandık. Herkese çok teşekkür ediyorum.”

Polen Uslupehlivan:
“İnanılmaz mutluyum. Söyleyecek çok fazla şey yok. 2 kupa kazandık. Çok zorlu, uzun ve dönemeçli bir sezondu. Şampiyon bitirdik. Böyle bir taraftarla oynamak harika bir duygu benim için. Çok iyi bir takımız.”


Haberi Paylaş

Comments are closed.