Lucia Bosetti: ‘Kupaları sonuna kadar hak ettik’

Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Takımının oyuncusu Lucia Bosetti Fenerbahçe Dergisi’nin 147 no’lu Mayıs 2015 sayısına konuk oldu.

Fenerbahçe resmi sitesinde yer alan haber şöyle:

Geçen sezon İtalya’nın en değerli oyuncusu (MVP) seçilen ve bu sezon Fenerbahçe Grundig formasıyla Süper Kupa ve Lig Kupası’nın müzemize gelmesine büyük katkı sağlayan başarılı Sarı Melek Lucia Bosetti, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün, taraftarıyla resmen bir aile olduğunu belirtiyor. İtalyan smaçörle kariyerini ve Süper Kupa ile Lig şampiyonluğunun öyküsünü konuştuk.

Röportajdan derlediğimiz spotlar şöyle:

01: Ben, Fenerbahçe olarak gerçek gücümüzü Final Etabı maçlarında ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Çok az hatayla, çok etkili performanslar sergiledik ve 2 kupayı da sonuna kadar hak eden biz olduk.

02: Biz bir karşılaşmaya çıktığımızda tam olarak bir takım olduğumuzu hissetmek zorundayız. Bunu başaramazsak başarı gelmez. Bu bilinçle maçlara bir takım olarak çıkıyoruz. Ancak bu da tam olarak yeterli değil çünkü bu maçların bir de yönetimsel tarafları var. Gizli kahramanlar var. Bu şekilde takım olmanın ötesinde bir aile oluyoruz. Fenerbahçe de müthiş bir bağ var. Yönetimin desteği bizim iç kimyamızı çok olumlu anlamda etkiliyor.

03: Bizim esas başarımız az hata yapmaktı. Az hata yapan şampiyon olur. Biz az hata yaparak rakiplerimizi eledik. Aynı zamanda servislerimiz, başarıyı getiren diğer bir faktördü. Gözle görülür şekilde iyiydik servislerde. Bu iki faktör hem Süper Kupa Dörtlü Finali’nde hem de Ligin Final Etabı maçlarında birleşince Süper Kupa ve lig şampiyonluğu bizim oldu.


Haberi Paylaş

Comments are closed.