İTB (İzmir Ticaret Borsası) BALSPOR ChokOliva’yı kabul etti

Erkekler Voleybol 2. Ligi’nde gösterdiği üstün başarı sonrası adını 1. Lig’e yazdıran BALSPOR ChokOliva, İzmir Ticaret Borsası’nın (İTB) konuğu oldu.

Büyük başarıyı imza atan BALSPOR ChokOliva Başkanı Ersan Odaman, Kulüp Asbaşkanı Burak Günday, kulübün sponsoru ChokOliva UGS Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda İTB Yönetim Kurulu Üyesi Erol Avni Bozkurt’u, İTB Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, Başkan Yardımcısı Ercan Korkmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Bülent Uçak, İlhan Zincircioğlu, Başkanlık Danışmanı Dilara Sürgü ve Genel Sekreter Erçin Güdücü karşıladı.

BALSPOR ChokOliva’nın İzmir’in Arkas Spor’dan sonra Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde 2. takımı olmasının Türk voleybolu ve İzmir açısından büyük önem taşıdığını belirten Kestelli, “Büyük başarınızın artarak büyümesini temenni ediyorum. Sizleri Avrupa Kupaları’nda mücadele ederken görmek bizleri çok mutlu eder” dedi.

Odaman ise, “Amacımız önce ligde kalıcı olmak, daha sonra ise daha büyük hedeflere koşmak istiyoruz. Bunun için desteğe ihtiyacımız var” açıklamasında bulundu.


Haberi Paylaş

Comments are closed.