Türkiye’deki son röportajı voleybolunsesi’ne

Sezonu şampiyonlukla noktalayan Arkas’ta gösterdiği başarılı performansla beğeni toplayan ve final etabında 4 ödül alarak Türkiye’ye veda eden Gavin Schmitt Türkiye’den ayrılmadan önce son röportajını istemize verdi.

Brezilya takımlarından Funvic/Taubate ile anlaşan Schmitt’in röportajı şöyle;

-Sezonu şampiyonlukla noktaladınız. Duygularını öğrenebilir miyiz.
Gerçekten harika bir duygu, söylemek istediğim şampiyon olmak için çok çalıştık ve başarılı olduk.Özellikle sezon içinde inişler ve çıkışlar yaşadığımız için sezonu kupa ile bitirmek çokanlamlı ve bü iyi oldu.Mutluluğumu tarif edecek kelime bulamıyorum sadece bunun bir parçası olduğum için çok mutluyum.

-Favori olarak gösterilmiyordunuz. Özellikle de Perrin’in sakatlanmasından sonra işinizin zor olduğu söylendi hep ama galiba seni hafife aldılar. 4 ödülle bu sezon sonuna damga vurdun. Neler söyleyeceksin.
Neden bilmiyorum ama Sanırım gordun sakatlığından önce insanlar bizi küçümsedi halbuki biz ligde sadece 4 yenilgi almıştık bunlardan birisi bizim kazanmamız gereken bir halkbank macı ve kotu kaybettiğimiz fenerbahce maçı ve ikinci devre Halkbank ve Ziraat Bankası maçları. Sezon başında da iyi bir başlangıç yapmıştık ama sezon sonuna doğru herseyi mükemmel yapmak zaman aldı ki sezon çok iyi bitirdik ki en önemlisi de buydu. Bize güvenmeyenleri haksız çıkartmakta çok güzeldi. Bütün takımın bunu gerçekleştirmesi tabi ki zaman aldı şunu da söylemeliyim ki ; her zaman bizimle olan ve inanan takım arkadaşlarıma, antrenörlere, teknik ekibimizle gurur duyuyorum.

– İki sezon geçirdin Arkas’la ve artık ayrılıyorsun. Ayrılık kararını erken aldığını düşünüyorsun.
Bunun erken alınmış bir karar olduğunu düşünmüyorum, çünkü bunun üstüne çok düşündüm, benim amacım her sezon kazanmak eğer bunu gerçekleştiremez isem bunları düşünemem (transfer). Transferimden sonra kazanarak ayrılmak mükemmel olurdu diye düşündüm ve yeni bir yere gitmeden de sezonu en güzel bir şekilde bitirmeyi istedim.

-Arkas’lı taraftarların senin gidişine üzüldüğünü biliyorum onlara vermek istediğin bir mesaj var mı.
Evet , Onlara gerçekten bütün desteklerinden dolayıçok teşekkür ederim.Harika kulüp ve biz her zaman en iyisini yapmaya çalıştık ve umarım onlara bunu görüp bizleri takdir etmişlerdir.Tekrar bütün sevginizden ve desteğinizden dolayı teşekkür etmek isterim

-Yeniden Türkiye’ye gelip burada forma giymek ister misin?
Geleceğin benim için neler hazırladığını bilmiyorum, şuan brezilya serüveni için odaklandım.Tekrar dönmek ister miydim , tabiki dönmek isterdim , ama şuan da geri gelecegim yada gelmeyecegim diyemem.Tatil amaçlı bile olsa Umarım bir gün sadece herkesi görmek için bile olsa geri gelmek isterim.

– Son olarak İzmir ve Arkas kulübü ile ilgili bir şeyler söylemek ister misin?
Arkas spor kulübü ile ilgili sadece iyi şeyler söyleyebilirim, 2 yıl boyunca bana çok iyi davrandılar özelikle de benim yaşadığım sakatlık ve ameliyatım sonrası.Arkas içerisinde çok özel ve iyi insanları barındıran harika bir şehirde olan özel bir kulüp.Benim için yaptıkları herşeye çok teşekkür ederim.Arkas takımına şampiyonlar liginde Arkas ailesinde de iş hayatında çok başarılar dilerim.Arkas’a bana harika davranıp çok iyi oldukları için tekrardan teşekkür ederim. Umarım gelecekte herkes ile tekrar görüşürüz.


Haberi Paylaş

Comments are closed.