1.Lig’e bayan eli değecek

Voleybol Bayanlar 2.Ligi’nde şampiyon olarak 1.Lig’e merhaba diyen Salihli Belediyespor, 9 yıldır takımın başında bulunan bayan antrenörü Gül İlter ile yola devam edecek.

Bayanlar 1.Ligi’nin tek bayan antrenörü olarak görev yapacak olan Gül İlter, geçen sezon takımı ile yarı final ve final etabında oynadığı 26 maçın tümünü kazanarak müthiş bir başarıya imza attı.

Erkek antrenörlerin başında olduğu Bayanlar Ligi’nde tek bayan olarak Gül İlter yönetimindeki Salihli Belediyespor maçlarıvoleybolseverler tarafından heyecanla bekleniyor.

Gül İlter Kimdir?
Gül İlter, 22 Temmuz 1978’de İzmir’de doğdu. Spora 5 yaşında ritmik cimnastikle başlayan Gül İlter, bu branşta Türkiye şampiyonluğu elde etti. Daha sonra voleybola yönelen Gül İlter, Dokuz Eylül Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü’nü bitirdikten sonra Ege Üniversitesi ve Köln Spor Akademisi’nde spor sosyolojisi ve voleybol üzerine master yaptı. İlter, 2006 yılından bu yana Salihli Belediyespor’da ilk 3 yılı yardımcı olmak üzere 9 yıldır antrenörlük yapıyor.


Haberi Paylaş

Comments are closed.