Beykent şampiyonaya hazır

Her yıl geleneksel olarak yapılan Türkiye Üniversite Spor Oyunlarının 12. Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenleniyor..

8-17 Mayıs 2015 tarihleri arasında devam edecek olan Koç Fest Üniversite Spor Oyunları spor, müzik ve eğlence temaları altında tam bir festival havasında gerçekleşiyor.

Festival, Atletizm, Basketbol, Cimnastik, Hentbol, Futbol, Voleybol, Squash, Yüzme ve Dağ Bisikleti dallarında yapılıyor. Festivale 120 üniversiteden 3500 idareci ve sporcu katılmakta. Bu festivale Voleybol ve Basketbol dallarında katılan İstanbul Beykent Üniversitesi dün (11. Mayıs Pazartesi günü) Isparta’ya geldi. İlk antrenmanlarını bugün yaptılar. Yarın da ilk maçlarını yapacaklar.

Teknik Direktör Barış Sümen yönetiminde 4 yıl önce kurulan Erkek Voleybol Takımı, 2.Lig, 1. Lig, Süper lige terfi maçlarını arka, arkaya kazandıktan sonra geçen yıl da Koç Fest Süper Lig Şampiyonu olan Beykent Üniversitesi, bu yıl da şampiyonaya iddialı geldi. A Grubu’nda İlk maçlarını Kocaeli Üniversitesi, ikinci maçını Çukurova Üniversitesi ve üçüncü maçlarını da İstanbul Aydın Üniversitesi ile yapacaklarını belirten Teknik Direktör Barış Sümen sözlerine şöyle devam etti:
“Üç yılda 4 şampiyonluk kazanarak Süper lige yükseldik. Geçen yıl da Koç Fest Süper Lig’de şampiyon olduk. Avrupa Üniversiteler Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etme hakkını elde ettik. 17-27 Temmuz 2015 tarihleri arasında İtalya’da Avrupa Şampiyonluğu için mücadele edeceğiz. Hedefimiz Avrupa Şampiyonluğunu ülkemize getirmek. Öncelikle şu anda Isparta’da yapılacak olan Türkiye Şamiyonası için yapacağımız maçlara odaklandık. Milli takımda olan sporcularımızın da katılmasıyla amacımıza ulaşacağımıza inanıyorum. “


Haberi Paylaş

Comments are closed.